Postavna Tanja Žagar se je takole stisnila k dvema znanima Slovencema, le kaj poreče njen Miki?

Postavna Tanja Žagar se je takole stisnila k dvema znanima Slovencema, le kaj poreče njen Miki? (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
11. 10. 2021

Naša pevka uživa v materinstvu in na sprehodih s svojo malo Marino, a vzame si tudi čas za druženje s svojimi kolegi.

Pevec Omar Naber je pokazal, s kom se je malce podružil - seveda gre za družbo iz sveta glasbe. Srečal se je namreč s Tanjo Žagar in Mikijem Vlahovičem, trojica pa si je zagotovo imela veliko za povedati.

Lado Bizovičar naredil nekaj nepričakovanega in zelo presenetil, odkrito je spregovoril o svojih hčerkicah!

Tanja je v njuni družbi naravnost zažarela in očitno je, da se je nadvse dobro počutila. Njeni lasje se zdaj zdijo malce daljši, kar ji odlično pristoji in mirno se lahko strinjamo, da ji materinstvo še kako godi. Njeni poporodni kilogramčki so se hitro stopili in njena postava je spet videti takšna, kakršna je bila pred drugo nosečnostjo.

Tanjinega Mikija tokrat ni bilo zraven - no, vsaj na fotografiji ne, a zagotovo ni bil niti malo ljubosumen, saj je bila pevka v družbi svojih kolegov, s katerimi se odlično razume.

So se morda pogovarjali o kakšnem glasbenem sodelovanju? Tega Omar ni razkril, a če so se, bodo njihovi oboževalci to zagotovo pravočasno izvedeli.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Omar Naber (@o.naber)