Postavna Tina Gorenjak v belih bikinkah: Prizor, ki vas bo zaradi njenih kipečih oblin navdušil

Tina Gorenjak (foto: Foto: Arhiv Pop Tv) Foto: Arhiv Pop Tv
9. 7. 2020

Postavna igralka slovi po tem, da ima izklesano postavo.

In nima nobenih težav, ko je treba obleči kopalke - to je pokazala svojim sledilcem, ki so jo lahko občudovali v belih bikinkah. Te razkrivajo njen vitek pas in dolge noge, izjemno lepo pa pristojijo tudi njeni polti. Tina ni razkrila, kje je nastala čudovita slika, a očitno je, da je nadvse uživala v lepi okolici ob morju in hkrati proslavila 48. rojstni dan.

"Hello 48! Hvaležna in vesela za vsako leto življenja. Kajti leta niso staranje, pač pa čas v katerem doživimo toliko čudovitih stvari. Če ne bi bilo vseh teh let, ne bi spoznali vseh čudovitih prijateljev, ki jih imamo, ne bi imeli otroka ali več njih, ne bi se tolikokrat nasmejali, ne bi naredili kakšnih bedarij, ki jih nikoli ne bomo pozabili, ne bi doživeli toplega objema staršev ali vročega poljuba čednega fanta…brez poteka let, ne bi bilo vseh teh spominov in doživetij, vseh teh čudovitih ljudi, ki so v naših življenjih," je ob tem zapisala Tina.

Če kdo, potem lepa igralka dobro ve, kako je treba uživati v majhnih stvareh, saj je prestala hude življenjske izzive, tudi boj z boleznijo, in se podala v nove zmage. Pred časom je tako v enem od intervjujev razkrila, kakšen je njen življenjski moto.

"Vsak dan se zahvalim za lepe stvari v življenju. Resnično. Tudi če je bil tisti dan mogoče bolj »težaven«. Odkar sem pred dobrimi petimi leti preživela raka dojke, vem, da se s pozitivnim pristopom da rešiti marsikaj. In predvsem se ne grizem več vnaprej, kaj bo, kako bo. Nikoli ne vemo čisto zares, kako bo. In še bolj bistveno: obremenjevanje čisto nič ne pomaga."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello 48! Hvaležna in vesela za vsako leto življenja. Kajti leta niso staranje, pač pa čas v katerem doživimo toliko čudovitih stvari. ☀️ Če ne bi bilo vseh teh let, ne bi spoznali vseh čudovitih prijateljev, ki jih imamo, ne bi imeli otroka ali več njih, ne bi se tolikokrat nasmejali, ne bi naredili kakšnih bedarij, ki jih nikoli ne bomo pozabili, ne bi doživeli toplega objema staršev ali vročega poljuba čednega fanta…brez poteka let, ne bi bilo vseh teh spominov in doživetij, vseh teh čudovitih ljudi, ki so v naših življenjih. ❤️ Vsak od nas ima kaj drugega. Toda vsak ima nekaj, kar mu prinese nasmeh na obraz. In da to doživimo- so potrebna leta 🙂 Hvaležna sem za svoje zdravje, dobrovoljnost, humor (tudi na svoj račun 😁 ), ustvarjalnost, igrivost, optimizem, hvaležna…o tako zelo hvaležna za svojo moč, ki jo najdem tudi ob najbolj temnih trenutkih, hvaležna sem za mnogo stvari…ja, tudi za dihanje, roke in noge in usta in… vse, kar se nam večini zdi tako samoumevno. Predvsem pa sem hvaležna, da ljubim in sem ljubljena. Moja ljuba najboljša hči na svetu, moja draga starša, moji ljubeči in razumevajoči prijatelji, moji čudoviti sodelavci… Hvala vam draga leta, pretekla in prihajajoča, za vse izkušnje, preizkušnje, doživljaje, ljudi in dogodke. In danes vas je zame točno 48. Ni malo, veliko pa tudi ne ☺️ . Veselim se tega leta, kot tudi vseh naslednjih. Enako želim vsem Vam, z ljubeznijo, Tina 🥰☀️😽

A post shared by Tina Gorenjak (@tinagorenjakofficial) on