Priljubljena radijka iskreno o tem, kako težko ji je bilo: Anja Ramšak odprla srce

Priljubljena radijka iskreno o tem, kako težko ji je bilo: Anja Ramšak odprla srce (foto: Aleksandra Sasa Prelesnik) Aleksandra Sasa Prelesnik
27. 9. 2022

Pred kratkim je gostovala v podkastu z naslovom Lovim ravnotežje, ki ga vodi Nina Gaspari in med drugim spregovorila o izgorelosti, ki jo je doživela.

Anja Ramšak je priljubljena radijka, ki ne skriva dejstva, da je doživela težko obdobje v življenju, a se je spet uspešno postavila na noge. Pred kakšnim letom je izginila z radijskih valov in začelo se je govoriti, da je izgubila delo na Radiu 1. To pa ni bilo res. Šlo je za izgorelost. Zdaj je Anjo vnovič mogoče slišati na radijskih valovih, kjer je dobila novo oddajo - Šou domov. Vodi jo skupaj z Robertom Roškarjem, gledalci pa ju poslušajo vsak dan od 13. do 16. ure.

Preberite še: Nika Urbas pokazala, kakšno spodnje perilo jo navdušuje: V njem je pozirala kot pravi fotomodel, čudovita je!

Zdaj je odprla srce in razkrila, kaj se ji je dogajalo v kritičnem obdobju, to so bili "panični napadi, ki so se dogajali iz dneva v dan. Ponavljali so se leta, dve leti sem živela v konstantnem krču," odkrito pove Anja.

Ko se je vse skupaj ponavljalo tedne in mesece, je enkrat počilo - zlomila se je. "Fizično sem kolapsirala. Bila sem v avtu in nisem več čutila nog in telesa. Vseeno sem se pripeljala varno do parkirišča. Ko sem želela poklicati rešilca, nisem mogla govoriti," pravi Anja. Tako je sporočilo o tem, kje je, poslala osebi, ki je doživela nekaj podobnega, kolegu Denisu Avdiću. Ta je odhitel po njo in jo odpeljal na Koroško, k njenim staršem. Tam je sčasoma sprejela dejstvo, da samo dopust ne bo dovolj in da gre za resne težave.

Sčasoma si je opomogla in zdaj vnovič razveseljuje svoje zveste poslušalce, ki so jo še kako pogrešali v radijskem etru. Njena zgodba je zagotovo navdih za tiste ljudi, ki se soočajo s podobnimi težavami.