Razlog, zakaj sta Tanja Žagar in Miki Šarac hčerko poimenovala MARINA je res čudovit, TU pa je pomen imena

Tanja Žagar in Miki Šarac sta se na vso moč razveselila svoje drugorojenke, ki sta ji dala čudovito ime Marina. Pomen, ki ga nosi to ime, je resnično nadvse lep. Preverite ->>> (foto: Foto Miro Majcen - @miromajcen) Foto Miro Majcen - @miromajcen
2. 7. 2022

Konec lanskega novembra se je njihovi družinici ob sinu Karlu pridružila še mala Marina in njihova sreča je popolna!

Tanja Žagar in Miki Šarac sta se na vso moč razveselila svoje drugorojenke, ki sta ji dala čudovito ime Marina. Pomen, ki ga nosi to ime, je resnično nadvse lep. Na spletu je mogoče najti kar nekaj razlag o pomenu, ki se skriva za tem ženskim imenom, ki ga v Sloveniji nosi približno 1.500 žensk.

Iris Mulej tako dolgih las še ni imela, segajo ji čez zadnjico, samo poglejte ta čudovit prizor!

Percepcija ljudi, ki spoznajo ženske z imenom Marina, naj bi bila, da je ta oseba vesela, pozorna, moderna in ustvarjalna. Kako lepo, kajne? Gre za t.i. čustven pomen tega imena, v strokovnejši razlagi pa naj bi to ime izhajalo iz latinščine, pomenilo pa naj bi 'morska'.

No, to resnično ne preseneča, saj Tanja obožuje poletje in rada preživlja počitnice ob morju. Tudi to poletje bo zagotovo nekaj časa namenila morskemu oddihu in uživala v družbi svojih najbližjih. Mala Marina bo zagotovo že namočila nogice v morje, njen bratec Karlo pa je že dovolj velik za uganjanje morskih vragolij.