Rebeka Dremelj je pokazala, kaj se po novem skriva v njeni garaži, jekleni lepotec očara na prvi pogled!

Rebeka Dremelj je pokazala, kaj se po novem skriva v njeni garaži, jekleni lepotec očara na prvi pogled! (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
1. 2. 2023

Pomembno ji je, da je njen avtomobil zanesljiv, varen in udoben - zdi se, da je vse to našla v jeklenem konjičku, ki ga ima v garaži.

Pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj je oseba, ki veliko časa preživi na cesti. Ima službene in zasebne obveznosti, te pa jo pogosto odvedejo od doma. Najhitreje se do cilja pripelje z avtom, zato ji je pomembno, da ta odraža varnost in udobje. Zdaj je svojim sledilcem pokazala, kakšen nov avtomobil si je izbrala - ob tem pa ni skrivala navdušenja.

Preberite še: Vaaau, tega od svetlolase voditeljice ne bi pričakovali, ob TEM so številni ostali odprtih ust (ja, krepko jih je presenetila)

"Vam maham vsem iz mojega novega 🚙 in želim čudovit počitniški teden vsem, ki že imate zimske počitnice. Preverjeno - na Gorenjskem je velikooooo snega❤️," je ob lepih prizorih napisala navdušena Rebeka, ki je videti tako elegantno kot njen avtomobil. Zagotovo jo za volanom čaka veliko dogodivščin in lepih izletov, ki jih bo preživela v družbi svojih najbližjih, soproga Sandija in njunih dveh hčera.

Morda vas zanima: TO je posebna oseba v njenem življenju, Saši Lendero že dolgo stoji ob strani (in tega več ne skriva)

V zadnjem času se naša pevka ni prav veliko pojavljala v javnosti, a njeni oboževalci jo redno spremljajo po družbenih omrežjih, kjer rada pokaže, kaj se trenutno dogaja v njenem življenju. Jasno je, da snuje nove projekte in podvige, hkrati pa ne pozabi na svoje najdražje - tako se je pred kratkim skupaj z njimi mudila na smučanju, kjer je nadvse uživala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)