Rebeka Dremelj pokazala, v čigavi družbi uživa zdaj: Poletje bo izkoristila do konca!

Rebeka Dremelj pokazala, v čigavi družbi uživa zdaj: Poletje bo izkoristila do konca! (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
3. 8. 2022

Pevka in podjetnica svojo družino VEDNO postavi na prvo mesto.

Rebeka Dremelj je ena od tistih znanih Slovenk, ki svojih otrok ne izpostavlja v medijih. Sicer rada objavi kakšne fotografije, a ne pokaže obrazov svojih hčera. Na obe je izjemno ponosna in rada preživi čim več časa v njuni družbi.

Škoda, da Ana Tavčar Pirkovič le redko obleče tako kratko obleko: v TEJ njena lepota pride maksimalno do izraza

Zdaj, ko so šolske počitnice, vsak trenutek izkoristi za to, da se s hčerkama odpravi na kakšen potep. Tokrat so očitno odpotovale v Grčijo, saj je Rebeka objavila sliko s čudovite lokacije in ob njej zapisala: "Škalerce smo šle še malo izkoristit počitnice!"

Ker na fotografiji ni njenega soproga Sandija, se je marsikdo spraševal, ali so punce na oddih odpotovale same. Pred časom je namreč Rebeka sama objavila sledeč zapis na Instagramu: "Tole je nekaj, kar toplo priporočam vsakemu staršu. Ena na ena z otrokom … nekam! Tudi če samo na kavo v sosednji lokal! Midve sva si sicer provoščili malo več. Nobenih distrakcij, samo ti in tvoj otrok. Tako sva šli lansko leto, s Šajano za dve noči na Gardsko jezero in v Gardaland, s Sijo pa na morje , letos pa sva ga s Šajano pičili na Vrbsko jezero, pa minimundus, pa na Dunaj...in vse kar lahko rečem je, da imam super otroka in da sem res ponosna na njiju! Ustvarimo si vsako leto nepozaben spomin..."

Jasno je, da tako Rebeka kot Sandi naredita vse za njuni punci ter da so kot družina zelo povezani. To pa je tisto, kar največ šteje. Tudi če tokrat Sandi ni odpotoval z njimi, je zagotovo v mislih prisoten v vsakem trenutku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)