Rebeka Dremelj s tem romantičnim prizorom pokazala, koliko ji pomeni njen mož, zaljubljena sta kot prvi dan

Rebeka Dremelj s tem romantičnim prizorom pokazala, koliko ji pomeni njen mož, zaljubljena sta kot prvi dan (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
4. 7. 2022

Zagotovo gre za enega najlepših znanih parov pri nas.

Rebeka Dremelj in njen soprog Sandi Škaler sta pred kratkim praznovala 11. obletnico poroke, a ko ju pogledamo, nikoli ne bi rekli, da je minilo že toliko časa. Še vedno sta zaljubljena tako kot prvi dan, in zdi se, da njuna ljubezen iz leta v leto samo še raste!

Razlog, zakaj sta Tanja Žagar in Miki Šarac hčerko poimenovala MARINA je res čudovit, TU pa je pomen imena

Nedavno je Sandi praznoval rojstni dan, njegova Rebeka pa je ob tej priložnosti pokazala še drugim, koliko ji pomeni soprog. "Danes praznuje moj mož! Vse najboljše dragi moj in da bi se še dolgo skupaj učila kaj je življenje," je zapisala ob čudovitem prizoru, ki je nastal na plaži.

Trenutno se naša pevka skupaj z družino mudi na Zanzibarju, kjer uživajo v skupnih počitnicah. Zagotovo so tudi Sandijev rojstni dan proslavili tako, da mu bo za vedno ostal v spominu.

Ko sta praznovala obletnico poroke, se je Rebeka na Instagramu oglasila s simpatičnim zapisom in se spomnila njunih začetkov. "Še vedno se spomnim prvega zmenka v Zagrebu. Pa prvega skupnega dopusta v Vodicah. Tako hitro ta čas leti, da je to neverjetno! Zato je treba izkoristiti vsak trenutek, ki nam je dan in se samo zahvaliti da nam je sploh dan!," pravi naša nekdanja misica. Mi lahko samo dodamo, da ima še kako prav.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)