Renata Bohinc je s tem dodatkom videti kot najstnica, nekatere so res prave srečnice

Renata Bohinc je s tem dodatkom videti kot najstnica, nekatere so res prave srečnice (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
22. 10. 2021

Gre za optični pripomoček, za očala. Tisti, ki jih nosijo, dobro vedo, kako pomembno je izbrati pravi okvir.

Očala nekaterim odlično pristojijo in nekdanja manekenka Renata Bohinc je vsekakor med tistimi, ki so s tem pripomočkom videti odlično. Pred objektiv se je postavila s svojimi očali in sliko objavila na družbenem omrežju.

Anela Šabanagić je zelo nežna mamica, njen Lado je zagotovo izjemno ponosen na svojo izbranko

Renata je že večkat pokazala, da je izjemno mladostna dama, za katero nihče ne bi pomislil, da ima tri otroke, na katere je zelo ponosna. Številne se sprašujejo, kakšna je njena skrivnost ohranjanja lepega in mladostnega videza. Svoje zagotovo dodajo dobri geni, pa tudi njen trud pri pravilni prehrani in gibanju.

Zase je izbrala ovalen okvir v temni barvi, ki lepo poudari njene nežne obrazne poteze, pristoji pa tudi njeni pričeski. Sledilcem se je zdela čudovita, številni med njimi pa so ji to jasno in glasno tudi napisali.

Očala so lahko res odličen modni dodatek, le pravi okvir je treba izbrati. Njihova ponudba je pestra in raznovrstna - le malce potrpežljivosti je treba imeti pri pomerjanju, pa mogoče še kakšnega svetovalca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Bohinc🌼 (@bohincrenata)