Resnica je prišla na dan: Zato Damir in Anita (Poroka na prvi pogled) zapuščata eksperiment!

21. 3. 2023
Deli
Resnica je prišla na dan: Zato Damir in Anita (Poroka na prvi pogled) zapuščata eksperiment! (foto: Planet TV/Posnetek zaslona)
Planet TV/Posnetek zaslona

Pravega razloga za odhod Damirja in Anite iz šova Poroka na prvi pogled kamere niso posnele …

Včerajšnja oddaja Poroka na prvi pogled je šokirala tako gledalce kot tudi ostale pare, ki so udeleženi v eksperimentu. Potem ko sta šov zapustila Aleš in Jasmina, pa sta se slednje odločila še Anita in Damir. Da med njima ni vse v najlepšem redu, je bilo gledalcem jasno že takoj po njuni skupni vselitvi, izvedeli so, da sta se razšla.

Preberite še: Se spomnite zmagovalca Kmetije Toma Zupana? Znano je, kaj je naredil z denarjem od nagrade, sam pravi tole ...

Damir je celo spal doma. Kaj točno se je med njima dogajalo, pa kamere niso posnele. Niti tega nista razkrila na zadnji ceremoniji, kjer sta bila zelo zadržana in redkobesedna. "Zanimivo doživetje, vse je bilo v redu," je dejal Damir in dodal, da imata v redu odnos in da sta se tudi na večerji imela v redu.

Morda bi vas zanimalo: Poglejte si, kdo greje naročje Mirjam Poterbin, s tem prizorom je raznežila številne (priznamo, tudi nas)

Anita je dodala: "Bom jaz povedala, imava super odnos, samo tako, no … Sva se nekako raje odločila, da … Ja, pač …" "Greva vsak svojo pot in odhajava," je dodal Damir in to je bilo vse, kar sta razkrila, tudi strokovnjaki jima niso postavljali dodatnih vprašanj. Na družbenih omrežjih pa se številni gledalci že sprašujejo, ali kamere morda niso posnele vsega, kar se je v resnici dogajalo.

  • Morda bi vas še zanimalo: Tajka, kozmetologinja, in Tika, poznavalka nege kože, sta nedavno s skupnimi močmi spisali priročnik Živjo, lepa koža za ljudi vseh starosti in tipov kože, ki se želijo počutiti in izgledati fantastično. Več pa v spodnjem posnetku, vabljeni k ogledu.