Opa, tega doslej o Tini Gaber še nismo slišali, njen srčni izbranec je razkril to podrobnost ...

5. 1. 2024
Deli
Opa, tega doslej o Tini Gaber še nismo slišali, njen srčni izbranec je razkril to podrobnost ... (foto: BOBO)
BOBO

Premier Robert Golob je v intervjuju povedal marsikaj zanimivega, tudi o tem, kaj mu pomeni njegova Tina - in to so besede, ki so ganile številne.

Tina Gaber je vsekakor atraktivna mlada dama in odkar se je izvedelo, da je izbranka našega premierja Roberta Goloba, so vse oči uprte vanjo, ko se pojavi v javnosti. Na uradnih dogodkih je vedno brezhibno urejena, njeni stajlingi pa so pravi navdih - je elegantna in decentna, s svojim nastopom pa očara na prvi pogled.

Predsednik naše vlade pa je nedavno dal prvi veliki intervju v novem letu 2024, in sicer za Svet na Kanalu A, v katerem so bile sicer v ospredju pomembne teme, kot so zdravstvena in plačna reforma, a odgovoril je tudi na vprašanje o svoji Tini in razkril nekaj, česar doslej še nismo zasledili - a vsekakor je jasno dal do znanja, koliko mu pomeni.

Dejal je namreč, da mu je v navdih, da ima osebo, ki je tako dovzetna za ranljive osebe, kot je Tina Gaber. "Mi je v navdih, da se tudi sam, ko bi to sicer morda spregledal, spomnim, da so tisti, ki so najbolj ranljivi, najbolj potrebni naše pozornosti in da tudi poskrbim zanje." In ima še kako prav - Tina je svojo dovzetnost pokazala in dokazala že večkrat, tudi zato jo številni res spoštujejo.

O njej je še dejal, da ima že zadnjih 10 let enake poglede, kar lahko potrdi vsak, ki jo pozna. Pravi, da imata en dogovor - stvari, ki jih želi sporočiti javnosti, sporoči neposredno in brez posrednikov, tako naj javnost sama presodi o vsebini teh njenih sporočilih. "Ko želimo delovati aktivistično, povej to javnosti in potem naj javnost o zadevi sama presodi," je dodal premier Golob.

V javnosti vedno delujeta kot zelo usklajen par in jasno je, da med njima vlada medsebojno spoštovanje - premier vsekakor upošteva njeno mnenje in lepo je, da je o njej iskreno spregovoril, kajne? Tako je jasno dal do znanja, koliko mu pomeni njegova Tina.

Preberite še:

Ta pri nas zelo znana pevka najprej pokazala fanta, zdaj pa sporočila še to lepo novico

Poglejte si, kdo počiva v naročju Luke Dončića, prizor pove več kot tisoč besed

Bonus video: Urša Milavec je holistični coach in avtorica novo izdane knjige Več sebe. Skozi različne programe Urša ljudem pomaga pri obvladovanju stresa, ponovnem vzpostavljanju porušenega notranjega ravnovesja, premostitvi težjih in zahtevnejših življenjskih prelomnic in drugih ovirah na poti do notranjega miru ter zadovoljstva. 

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk