S kuharskim mojstrom Binetom Volčičem in njegovim posestvom na Goričkem je zdajle tako

17. 8. 2023
Deli
S kuharskim mojstrom Binetom Volčičem in njegovim posestvom na Goričkem je zdajle tako (foto: Igor Zaplatil)
Igor Zaplatil

Goričko slovi po svojih lepotah in neokrnjeni naravi, to pa dobro ve naš kuharski mojster, ki se je že pred časom preselil v Motovilce.

Bine Volčič gradi svojo uspešno zgodbo, in sicer v slikovitem kraju Motovilci na Goričkem, kjer je odprl svoje posestvo, imenovano Monstera. V njem sprejema goste, ki si želijo kulinaričnih razvajanj. Skupaj s soprogo Katarino poskrbita za to, da gostom čisto nič ne manjka in da se s posestva odpravijo nadvse zadovoljni.

Ja, tudi njej se zgodi: Rebeko Dremelj je to dejanje pripravilo do joka

Kuharski mojster pripravlja jedi s svojim posebnim pečatom in vedno poskrbi, da so sestavine vrhunske. Kot je že večkrat dejal, sezonske sestavine nabavlja pri okoliških kmetih, ki pridelujejo sadje in zelenjavo, pri njih pa je mogoče še nabaviti domača jajčka in moko. Bine je pred kratkim na Instagramu takole povabil na posestvo - objavil je fotografijo, na kateri je skupaj s soprogo. Oba sta nasmejana in resnično sproščena, on pa je prizor komentiral z besedami: "Dobrodošli v našem novem domu."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bine Volcic (@binevolcic)

Sicer pa je Bine oseba, ki svoje zasebnosti ne razkriva preveč, a tokrat je naredil izjemo in ponosno objel svojo Katarino. Goste je že pred časom preko Facebooka takole povabil na posestvo: "Po enem letu, odkar smo se preselili v 'zeleni mir' Goričkega, vas lahko končno povabim, da skupaj skuhamo prijetno doživetje - midva s Katarino mu rečeva kar '4x4', saj štirje udeleženci pod mojo taktirko v štirih urah pripravijo 4-hodni meni za 16 gostov (vsak pripelje še tri svoje 'najdražje')."

Nastja Gabor zdaj pokazala, kakšnega razkošnega lepotca vozi in mnogi so bili osupli, ko so jo videli

Prepričani smo, da imajo odličen obisk in da svoje goste resnično lepo razvajajo. Sodnik kuharskega šova MasterChef ne skriva dejstva, da na Goričkem zelo uživa in da želi tudi svojim gostom pokazati vse lepote, ki se skrivajo v tem kotičku Slovenije.

BONUS VIDEO: Pogovor z Ano Roš Stojan, ki pravi: "Kuhanje za najbližje je moje izkazovanje ljubezni."

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan