Take Saše Lendero že dolgo nismo videli, zdi se, da je spet v svojem "starem" elementu

28. 6. 2023
Deli
Take Saše Lendero že dolgo nismo videli, zdi se, da je spet v svojem "starem" elementu (foto: Dejan Nikolič)
Dejan Nikolič

Naša pevka ni skrivala dejstva, da leto, ki je za njo, ni bilo najbolj prijazno. Zgodile so se ji življenjske spremembe, ki jih je pač treba sprejeti.

Saša Lendero po razhodu od Mihe Hercoga ni skrivala dejstva, da jo je vse skupaj zelo užalostilo. Svojih občutkov ni razlagala na dolgo in široko, oboževalcem je dala do znanja, da v nekem trenutku ni bila v najboljši koži. A zdaj so ti časi že daleč za njo in spet je v svojem starem, prepoznavnem "elementu."

Preberite še: Bine Volčič pokazal nekaj dobrot, ki jih pripravlja v svojem koščku raja na Goričkem

To je še kako vidno s posnetka, ki ga je objavila - in s tem razveselila številne. Vidimo jo, kako se pripravlja na koncert in s kakšnim žarom stopi na oder, kjer da vse od sebe! Nič čudnega, da je občinstvo na nogah takoj, ko jo zasliši - in zagleda. Tokrat je bila prava paša za oči, saj je izbrala črno obleko z volani in dekoltejem, do izraza pa je prišla njena vitka in čvrsta postava. Vzela si je tudi čas, da se je slikala z oboževalkami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Številni se ne morejo načuditi, da s tako lahkoto zapleše v visokih petkah, ki jih je nosila tudi na tem nastopu. A Saša ima zavidanja vredno dolgo odrsko kilometrino in večletne izkušnje, tako da ji to ne predstavlja nobene težave. Njena energija je tokrat bila zelo nalezljiva, občinstvo pa se je veselilo, pelo in plesalo skupaj z njo.

Morda vas še zanima: Tukaj so posnetki Luke Dončića in Anamarie Goltes na razkošni večerji na Rabu, sezulo nas je, kaj je jedel Luka

In kako je prestala bolečo življenjsko spremembo? Kot že rečeno, o tem ni veliko govorila, v intervjuju za Onaplus pa je dejala: "Ljudje radi rečejo, da te tisto, kar te ne ubije, krepi. Glede tega imam mešane občutke. Če nekaj preživiš, dobiš razumevanje, vpogled, pametnejši si, več opaziš. Po drugi strani pa bolečine, hude travme puščajo brazgotine. Srce ni več gladko, temveč je labirint okoli brazgotin. Težke izkušnje niso vedno blagoslov, so tudi breme. Ko izgubiš zaupanje, ga boš zelo težko znova pridobil, tudi ob ljudeh, ki bi si ga zaslužili. Sprašujem se, ali lahko dobimo nazaj nedolžen, zaupljivi del sebe, ki je najbolj čist."

No, njej je vsekakor uspelo - spet se je postavila na noge in nadaljuje s svojim življenjem, ki je zdaj drugačno. Je pravi vzgled za številne druge dame, ki so preživljale podobne zgodbe - in jasno je tudi to, zakaj jo njeno občinstvo tako zelo spoštuje. Bravo, Saša!

Poglejte si še: Spoznajte vsestransko Anabel od blizu - vse o njenih kavnih trenutkih, ljubezni do mačk, glasbenih začetkih, delu na radiu in dvojčku Tilnu ter starejšemu bratu Mateju, izveste v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave. Vabljeni k ogledu.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk