Saša Lendero s to spremembo dosegla velik učinek, pričesko je malce spremenila in zdaj je videti takole

4. 5. 2023
Deli
Saša Lendero s to spremembo dosegla velik učinek, pričesko je malce spremenila in zdaj je videti takole (foto: Dejan Nikolič)
Dejan Nikolič

Medtem ko je bila njena hčerka Aria z očetom v Dubaju, je naša priljubljena pevka uživala po svoje.

Nekdanja zakonca in dolgoletna partnerja Saša Lendero in Miha Hercog zdaj živita vsak svoje življenje. Po razhodu, ki ni bil niti malo lahek, ju povezujejo skupni glasbeni projekti in seveda njuna edinka Aria, ki je zdaj že prava mlada gospodična. Je v najstniških letih in oba - tako Saša kot Miha - se zelo dobro zavedata dejstva, da ji je zdaj treba stati ob strani. To tudi oba z veseljem počneta, saj jo imata srčno rada.

Preberite še: O madona, je to res ona?! Hčerka Saše Lendero in Mihe Hercoga je zdaj videti takole, oba pokata od ponosa!

Tako se je med prvomajskimi prazniki Miha podal na izlet v Dubai v družbi hčerke Arie in pokazal nekaj lepih prizorov na Instagramov, medtem ko sta družno odkrivala tamkajšnje znamenitosti. Saša pa je - kot gre sklepati po objavah na njenem profilu na družbenem omrežju - ostala kar doma in prosti čas izkoristila za svoje zadeve. Očitno se je tudi malce zapeljala v svojem avtomobilu, s katerim je zelo zadovoljna.

Morda vas zanima še: Ta naša znana Slovenka ima danes takole sanjski dom ob morju in ta razgled osuplja!

Ob tem je objavila fotografijo, na kateri pa smo opazili (še) nekaj drugega - malce je osvežila svojo pričesko. Saša ima daljši fru-fru in lase postrižene stopničasto, kar jim zagotovo doda nekaj volumna. No, pramene, ki ji padajo ob obrazu, si je dala pobarvati s svetlejšim odtenkom, kar vsekakor pomladi njen obraz in daje res svež videz. Tudi drugim damam je tako pokazala, da je mogoče z minimalno spremembo doseči odlično spremembo. Morda je s tem kateri dala dobro zamisel za trendovsko in mladostno pričesko. Na njej je videti odlično, se vam ne zdi? Vsekakor vredno poskusa!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

  • Morda bi vas zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.