O madona, je to res ona?! Hčerka Saše Lendero in Mihe Hercoga je zdaj videti takole, oba pokata od ponosa!

2. 5. 2023
Deli
O madona, je to res ona?! Hčerka Saše Lendero in Mihe Hercoga je zdaj videti takole, oba pokata od ponosa! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Čeprav sta se njena starša razšla, ostaja povezana z obema, saj sta odlična starša, ki bi za svojo punco naredila čisto vse!

Že lep čas je minil od razhoda našega znanega estradnega para, Saše Lendero in Mihe Hercoga. Ob ločitvi sta jasno dala do znanja, da bosta še naprej družno skrbela za njuno hčerko Ario, ki je zdaj že prava mlada dama. Očitno je pred kratkim z očetom odpotovala v Dubai, kjer je nastal prizor, ki ga je Miha s ponosom objavil na svojem Instagram profilu.

Preberite še: Se še spomnite manekenke Nine Gazibare? Zdaj si na obrazu želi tega lepotnega popravka!

Zdi se, da sta v družbi drug drugega na vso moč uživala in se imela lepo na krajših počitnicah, ki sta si jih privoščila. Videti je, da Aria hitro odrašča in je res že prava lepotica. Nam se zdi, da je podobna tako Saši kot Mihi - je prav tako svetlolasa kot njena mamica, z očetom pa ju druži navihan nasmeh.

Morda vas zanima: Ta naša znana Slovenka ima danes takole sanjski dom ob morju in ta razgled osuplja!

"Moje največje darilo," je ob lepem prizoru iskreno zapisal Miha in mi se lahko samo mirno strinjamo z njim. Jasno je dal do znanja, da lepo skrbi za svojo edinko, ravno tako kot njena mama Saša, ki nadvse rada ves prosti čas posveti hčerki. Čeprav sta se razšla, sta lahko prava vzornika tudi tistim nekdanjim parom, ki ju družijo skupni otroci. Jasno dajeta do znanja, da je treba preseči nestrinjanja in vedno delovati v dobro otrok, kar sama vsekakor počneta. Bravo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihael Hercog (@mihael_hercog)

  • Morda bi vas še zanimalo: Jure Knez in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o vpetosti družine v poslovno sodelovanje, zakaj so mladi pomembni za razvoj in napredek podjetja ter kakšen mora biti vodja, da lahko ekipo pripelje do svetovnega uspeha. Nadvse zanimiva debata pa se je razvila tudi okoli teme, kaj uspeh sploh je. Vabljeni k ogledu!

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave