Saša Lendero v ultra kratkem krilcu že dolgo ni bila videti tako vroče, njen Miha je zagotovo ponosen na tako mačko

Saša Lendero v ultra kratkem krilcu že dolgo ni bila videti tako vroče, njen Miha je zagotovo ponosen na tako mačko (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
3. 1. 2022

Je mamica in žena, a je videti kot mlado dekle! Ob tem prizoru je marsikdo ostal brez sape. Saša, le kakšna je tvoja skrivnost?!

Za nekatere ženske se zdi, da so iz leta v leto videti samo še lepše! Mednje zagotovo spada naša priljubljena pevka Saša Lendero, ki je ponosna mamica in žena. A ko si natakne malce nagajive mrežaste nogavice, visoke škornje in ultra kratko krilce, je videti kot 20-letnica!

Tako globokega dekolteja Marjetka Vovk še ni pokazala, videti je izjemno seksi

Očitno je v taki opravi proslavila skok v novo leto, če sodimo po objavi na njenem Instagram profilu. Plavolaska je videti kot prava diva, oblačila, ki jih nosi, pa razkrivajo čvrsto in vitko postavo. Njen soprog Miha Hercog, s katerim sta minulo poletje poskrbela za poroko, o kateri se je dolgo govorilo, je zagotovo nadvse ponosen na svojo mladostno in lepo soprogo.

V seksi oblekici je Saša zagotovo ogrela številna srca svojih oboževalcev, ki so jo takoj zasuli s komplimenti in ji zaželeli veliko lepega v novem letu. Sama si zagotovo želi, da bi oboževalce čim prej lahko razveselila s kakšnim nastopom. Do takrat pa jih bo malce razvajala s svojimi objavami na družbenih omrežjih - tudi v kakšnem malce nagajivem stajlingu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)