Zdaj je že jasno, da sta Saša Lendero in Miha Hercog spet skupaj in tukaj so vse podrobnosti

17. 4. 2024
Deli
Zdaj je že jasno, da sta Saša Lendero in Miha Hercog spet skupaj in tukaj so vse podrobnosti (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Saša Lendero in Miha Hercog zdaj kar sama pokazala, da bosta zdaj nekaj časa malo več skupaj in tukaj je razlog zakaj.

Saša Lendero je lansko leto začela precej grenko, saj je na svojem Instagramu takrat sporočila, da se ločuje od Mihe Hercoga in mnogi so bili nad tem precej presenečni, a se zdi, da je bila kriza le prevelika in sta odšla vsak svojo pot. "Nikoli ne kličem novinarjev, zlasti ne v zvezi z zasebnim življenjem. Zelo nerada razlagam o svoji ločitvi. V resnih intervjujih naredim izjemo le zato, da bi morda kdo, ki se je kot jaz znašel v temnem obdobju, vedel, da s časom postane jasneje, lažje," je takrat povedala za revijo Onaplus, vse do danes pa sta z Miho ostala v korektnih odnosih, še vedno pa odlično poslovno sodelujeta. Kaj pa se danes dogaja v njenem zasebnem življenju?

"Ljudje radi rečejo, da te tisto, kar te ne ubije, krepi. Glede tega imam mešane občutke. Če nekaj preživiš, dobiš razumevanje, vpogled, pametnejši si, več opaziš. Po drugi strani pa bolečine, hude travme puščajo brazgotine. Srce ni več gladko, temveč je labirint okoli brazgotin. Težke izkušnje niso vedno blagoslov, so tudi breme. Ko izgubiš zaupanje, ga boš zelo težko znova pridobil, tudi ob ljudeh, ki bi si ga zaslužili. Sprašujem se, ali lahko dobimo nazaj nedolžen, zaupljivi del sebe, ki je najbolj čist," je še povedala Saša.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Pred časom pa je za Svet24 razkrila, kaj si danes želi v ljubezni. "Ne vem. Trenutno si težko predstavljam kaj takšnega, bi si pa v življenju še želela kakšen pomemben in lep odnos z moškim," je povedala in takrat razkrila tudi to, da po ločitvi še ni bila na zmenku. "Hm … Ne čutim nobenega velikega pritiska in navala! Ko sva z Miho javno naznanila, da sva se razšla, je bilo nekaj mesecev sicer res ogromno sporočil moških." No, vse ob svojem času in morda bo tudi Saša že kmalu spet živela ljubezensko pravljico. 

Vsaj za zdaj pa je jasno, da ima polne roke dela in da pri tem tesno sodeluje s svojim bivšim Miho Hercogom, skupaj namreč pišeta nov komad in zdi se, da jima gre zares odlično, saj je videti, da se skupaj tudi lepo zabavata in mnogi so lahko opazili, da se tudi po ločitvi odlično razumeta in da jima je skupaj prav lepo. Vsekakor sta šolski primer tega, kako tudi po ločitvi ohraniti lepe odnose in ostati v prijateljskih stikih.

Preberite še: 


 

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu