Saši Lendero zdaj ob strani stoji TA moški, ki ji je bil vedno v oporo, ona pa tega ni skrivala

Saši Lendero zdaj ob strani stoji TA moški, ki ji je bil vedno v oporo, ona pa tega ni skrivala (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
20. 1. 2023

Vsak razhod je težek, in pri tem je pomembno, da ima oseba v bližini ljudi, na katere se lahko v vsakem trenutku obrne.

Razhod našega znanega glasbenega para še vedno močno odmeva v javnosti. Saša Lendero in Miha Hercog izjav o tej temi za medije - kot sta sporočila sama - ne bosta dajala. Jasno je le, da bosta še naprej sodelovala na glasbenem področju in da bosta naredila vse za njuno hčerko Ario.

Preberite si še: Opa, mama Sanjskega moškega Blaža pokazala prizor, ki ga "ne bi smela," kot pravi sama, a je vseeno navdušila!

Saša ni skrivala, da ji je bilo težko, a ob sebi ima nekoga, ki ji je vedno stal ob strani. To je njen oče, ki mu je pred časom namenila ganljiv zapis na Instagramu - ta je pritegnil pozornost njenih oboževalcev, ki so se razveselili dejstva, da se z očetom tako lepo razumeta.

Morda vas zanima: To je lepotec, ki zdaj dela družbo Saši Lendero in res sta lep par

Žal se je Sašina mama že pred časom poslovila in naša pevka ne skriva dejstva, da jo močno pogreša. Bili sta zelo povezani, a tudi z očetom se odlično razumeta in sta polna ljubezni drug do drugega. "V njegovo naročje lahko prinesem solze, razočaranje, bolečino. Vedno je tukaj zame. Ni potrebe, da kaj skrivam, saj vem, kako me ima rad in, da je to ljubezen, ki me vzame celo - z vsem, kar sem," je med drugim zapisala Saša ob prizoru, na katerem je z očetom. Tudi zdaj ji brez dvoma stoji ob strani s svojimi nasveti, ki izhajajo iz njegovih bogatih življenjskih izkušenj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)