Se še spomnite Mirne Reynolds? Poglejte jo zdaj, čisto spremenjena je, mi je skoraj nismo prepoznali!

A tvoji domači že poznajo tvojega izbranca? “Na žalost še ne, saj mu obveznosti niso dovolile, da bi prišel z mano.” (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
12. 3. 2021

Pred leti je bila članica priljubljene skupine Foxy Teens, potem pa jo je življenje popeljalo drugam.

Postala je mamica, ima sinčka Luca in živi svoje življenje. Že pred časom ji je uspelo shujšati in izklesati svojo postavo, tako da je zdaj videti povsem drugače, a še vedno je izjemno mladostna in polna energije.

Na svojem Instagram profilu je objavila nekaj slik, ki so nas pustile brez sape. Na njih je resnično fantastična, kar so opazili tudi njeni sledilci in ji namenili številne lepe besede. Sama pa je zapisala: "Bad ideas make the best memories ...vsaj tko sm slišla. Zato zdej grem. Wish me luck." Ni zapisala, kam se je odpravila tako lepo urejena, a nekaj pa je le treba zadržati zase, kajne?

Sicer pa je Mirna predlani v intervjuju za revijo Story razkrila, kako ji je uspelo izklesati svojo postavo, na katero je lahko upravičeno ponosna. "To mi je uspelo počasi in vztrajno. To ni bil projekt za nekaj mesecev, ampak do konca življenja. Čudežni recepti za hitro doseganje rezultatov, do katerih bi lahko prišel brez truda in bi bili trajni, namreč ne obstajajo," je bila iskrena Mirna. Celoten intervju si lahko preberete tukaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirna Reynolds (@reynoldsmirna)