Se spomnite Nine Radi? Privoščila si je popravek in zdaj je videti tako (nam se zdi super!)

Se spomnite Nine Radi? Privoščila si je popravek in zdaj je videti tako (nam se zdi super!) (foto: POP TV) POP TV
17. 3. 2023

Številni gledalci so si postavno svetlolasko dobro zapomnili, saj je nastopila v prvi sezoni priljubljenega šova Sanjski moški, nato pa še v Kmetiji.

Nina Radi je zagotovo ena od tistih znanih Slovenk, ki ne skriva, da si je privoščila lepotni popravek, čeprav se nam zdi, da je tudi sicer videti res mladostno. Na Instagramu je sledilcem razkrila, da se je za bolj napeto kožo poslužila botoksa.

Preberite še: Zdi se, da Saša Lendero še nikoli ni bila tako vitka, samo poglejte ta ozek pas (in ... uff, fantastične noge!)

"Botoks ... Na koncu dneva te bodo ljudje tako ali tako obsojali, zato počni to, kar te osrečuje 🤍..." je v prevodu zapisala ob črno-beli fotografiji, na kateri v rokah drži injekcijo z botoksom, na obrazu pa ima označbe, kam ga je treba vbrizgati. S tem je pokazala, da jo mnenja drugih niti malo ne ganejo in da pogumno hodi po poti, ki je samo njena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓡𝓪𝓭𝓲 •𝓜𝓲š𝓴𝓪• (@nina.radi)

Malce smo pobrskali po njenih slikah na Instagramu in odkrili fotografijo, na kateri je videti res lepo - in mladostno. A očitno je sklenila, da je zdaj pravi čas, da začne z botoksom. No, njeno zadovoljstvo je edino, ki šteje, in če se je tako odločila ... se je pač odločila, kajne?

Vsekakor pa je pogumno, da to tudi na glas pove, saj številne skrivajo, da so si privoščile kakšen popravek ali dva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓡𝓪𝓭𝓲 •𝓜𝓲š𝓴𝓪• (@nina.radi)

  • Morda bi vas še zanimalo: TIKA HRIBAR IN TAJKA SELAN: "Kozmetika ne briše gub." Tajka, kozmetologinja, in Tika, poznavalka nege kože, sta nedavno s skupnimi močmi spisali priročnik Živjo, lepa koža za ljudi vseh starosti in tipov kože, ki se želijo počutiti in izgledati fantastično. Več pa v spodnjem posnetku, vabljeni k ogledu.