Severina v salonarjih, v katerih je skoraj NEMOGOČE hoditi, le kako je to uspelo njej?!

Severina v salonarjih, v katerih je skoraj NEMOGOČE hoditi, le kako je to uspelo njej?! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
29. 7. 2022

Hrvaška pevka je objavila video posnetek, ki je nastal, ko se je pripravljala na modno snemanje.

Severina ni samo pevka, občasno se prelevi tudi v fotomodel in se v različnih modnih kombinacijah postavi pred objektiv. Tokrat je v video posnetku pokazala, da tovrstna snemanja niso mačji kašelj, saj je potrebno veliko predpriprav, da bi vse potekalo tako, kot je treba.

Tanja Žagar v obleki s čudovitim vzorčkom, videti je kot prava navihanka, njen Miki je navdušen!

Celotna ekipa deluje kot dobro podmazan stroj: make-up mojstri in frizerji poskrbijo za to, da je Severina pred objektivi videti vrhunsko, stilisti pa ji pripravijo obleke, ki jih bo nosila. Tokrat so nas brez besed pustili elegantni poletni salonarji, ki jih je oblekla k črni večerni obleki.

Gre za model, v katerem hoja ni niti malo preprosta, kar vedo tiste dame, ki redno nosijo visoke petke. Salonarji so namreč spredaj okrašeni z belim perjem in so zelo modni. No, Severina se je v njih sprehodila brez težav in zelo spretno, saj je vajena takih čevljev. Nam se zdi, da marsikateri to ne bi z lahkoto uspelo, kaj pa vam? Seveda pa drži, da vaja dela mojstra. Če bi si rade omislile take čevlje, le pogumno! V pravi kombinaciji delujejo zelo efektivno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)