Tanja Žagar v obleki s čudovitim vzorčkom, videti je kot prava navihanka, njen Miki je navdušen!

Tanja Žagar v obleki s čudovitim vzorčkom, videti je kot prava navihanka, njen Miki je navdušen! (foto: Bobo) Bobo
28. 7. 2022

Simpatična pevka in dvakratna mamica se trenutno mudi nekje ob morju in ob tem neskončno uživa.

Za Tanjo Žagar je poletni oddih čas neskončne sproščenosti, dolgih sprehodov, uživanja v odličnih jedeh ter preživljanja časa s tistimi, ki jih ima najraje: s partnerjem Mikijem in njunima dvema otrokoma, hčerko Marino in sinom Karlom.

Vaaau! Severina spet obračala glave, izbrala je kreacijo, kakršne na njej še nismo videli in totalno zažgala

Marina je pred kratkim dopolnila eno leto, tako da postaja prava mala nadobudnica, ki s svojo živahnostjo in zvedavostjo navdušuje celo družino. Njena mamica Tanja pa uživa tudi v tem, da si poleti obleče kreacije, ki jemljejo dih. Prisega na zračne materiale in živahne barve, rada pa je tudi ženstvena, tako na odru kot v prostem času.

Pred kratkim je številne poglede pritegnila serija fotografij, ki jih je objavila na Instagramu. Nastale so na prodnati plaži, na njih pa je Tanja v poletni oblekici z razigranim cvetličnim vzorčkom, ki je spredaj krajša. Okrasila jo je s širokim črnim pasom in tako poudarila svojo vitko postavo.

Številni jo občudujejo zaradi njene energije in večnega nasmeha, saj prinaša vedrino, kjer koli se že pojavi. Če pa je ob tem oblečena še v kose, ki ji pristojijo kot uliti, je veselje toliko večje, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)