Uff, sina Borisa Cavazze je doletelo tole, res mu ni bilo nič kaj prijetno, le kaj je na vse skupaj rekel naš igralec?!

24. 4. 2024
Deli
Uff, sina Borisa Cavazze je doletelo tole, res mu ni bilo nič kaj prijetno, le kaj je na vse skupaj rekel naš igralec?! (foto: Bobo)
Bobo

Žal se to lahko pripeti čisto vsakemu od nas in res zna biti zelo hudo.

Življenje in delo ... Ja, včasih se zgodi, da je vse skupaj res težko uskladiti. Današnji časi so zahtevni, tako da večinoma ljudje iščemo ravnotežje med zasebnim in službenim časom, med obveznostmi in trenutki sprostitve ... To je postalo nekaj nujnega, saj je treba paziti nase, da nas ne bi doletela izgorelost.

To niti ni tako redek pojav in vse več je slavnih in znanih, ki brez zadrege javno spregovorijo o tem, saj zna biti res hudo. Izgorelosti se ni mogel izogniti niti najmlajši sin našega igralca Borisa Cavazze in njegove nekdanje partnerke Oriane Girotto, Aleks Cavazza. Sam je prav tako igralec in glasbenik, tako da stopa po umetniški poti.

Kot je poročala revija Lady, si je k sreči že čez nekaj mesecev porvnil moči. V začetku meseca je tako celo s svojo skupino Masaž nastopil na priljubljenem Orto festu. Kot je zaupal za omenjeni medij, je do izčrpanosti prišlo zaradi dela na njihovem albumu, ki je bilo brez dvoma zelo intenzivno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by masaž (@masaz_gram)

"Vse sem sam produciral in zmiksal, tudi besedila so moja. Zrežiral in zmontiral sem tudi video za skladbo Kardio. Všeč mi je ta kreativni proces. Žal pa sem zaradi vsega tega malo izgorel," je bil iskren Aleks, ki je dodal, da se je takrat celo eksistencialno spraševal, zakaj sploh ustvarja.

Prepričani smo, da mu je njegov oče Boris, prav tako kot mama Oriana, ves čas stal ob strani. Oba starša dobro vesta, da je vsak ustvarjalni proces zahteven in zagotovo sta imela za Aleksa koristne nasvete, ki so mu še kako prišli prav. Tako si je lahko tudi hitro spet opomogel.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk