Sinček Ane Marie Mitič je prestal bolečo izkušnjo, a je bil nadvse pogumen, mamica je ponosna nanj

Sinček Ane Marie Mitič je prestal bolečo izkušnjo, a je bil nadvse pogumen, mamica je ponosna nanj (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
8. 3. 2021

Sin priljubljene stand up komičarke je zdaj že pravi mali korenjak, ki bo septembra letos dopolnil štiri leta.

Skrbna mamica Ana Maria budno spremlja vsak korak svojega sina in dobro ve, da so tudi neprijetne izkušnje del življenja. Razkrila je, da je to Lev pred kratkim preizkusil na lastni koži.

"Aaaa, vnetje ušes! Sama ga zagotovo nisem bila deležna velikokrat, saj se tega ljudje večinoma spominjajo do odrasle dobe. Moj mali pa ga je fasal. Kako sem vesela, da je toliko star, da že govori! Lepo je rekel “auu, mami, ušesek me buba!” in se nato pač drl, da podkrepi svoje besede.

Ful pogumen pri zdravnici, specializantu je pa petko dal po opravljenem pregledu. Kaj hočem povedati? Meni je tole “govorno obdobje” absolutno lažje, kot pa mi je bilo z dojenčkom. Takrat sem - priznam - pogosto le bolščala v to majhno, luštkano, nemočno bitje, ki se mi je smililo. In jaz sama sebi," je nič kaj prijetno izkušnjo opisala Ana Maria.

No, mali Lev je zagotovo že okreval in je neprijetna izkušnja že za njim. Mama pa bo zagotovo poskrbela, da bo spomin na bolečino zbledel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Mitic (@mamamaria.si)