Špela Močnik je takole uživala, kavbojke, ki jih je nosila, pa boste hotele imeti tudi ve

Špela Močnik je takole uživala, kavbojke, ki jih je nosila, pa boste hotele imeti tudi ve (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
12. 10. 2021

Ko je bilo pri nas hladno, je priljubljena voditeljica in novinarka dodobra izkoristila vikend in se podala v toplejše kraje.

Zdi se, da se Špela Močnik še ne more posloviti od toplega sonca in morja, ki ji je zelo pri srcu, tako da se je odpravila na izlet v dalmatinski biser, v čudoviti Split. Ko so Slovenijo zajele prve nizke temperature in nič kaj prijazno vreme, je sama uživala na znameniti splitski Rivi, kjer so jo božali topli sončni žarki.

Mirjam Poterbin je takole uživala, bila je videti fantastično, poglejte, kdo ji dela družbo

Lep prizor je delila s svojimi sledilci, ki so ji na vso moč privoščili kratek vikend-pobeg v toplejše kraje. Marsikdo pa je tudi opazil, da je Špela videti odlično in mladostno, saj si je oblekla ozke, temne kavbojke, letos nepogrešljiv trendovski kos v omari vsake modne navdušenke. Zraven je obula lepe, črne superge za udobnejši korak, ter majco s potiskom in dolgo, svetlo zeleno jopo.

"Lovljenje sončnih žarkov na pragu jeseni… In polnjenje baterij za nov teden…," je zapisala Špela in požela pohvale svojih sledilcev, ki se jim je zdela preprosto fantastična, tako kot tudi nam.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik (@spelamocnik)

Priporočamo