Špela Močnik pokazala popolno pomladno obleko, primerno za vse postave, z enim trikom je figura videti vitkejša

Špela Močnik pokazala popolno pomladno obleko, primerno za vse postave, z enim trikom je figura videti vitkejša (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
25. 5. 2023

Zdi se, da na pomlad tudi moda - in ne samo narava - po svoje zacveti: ulice mest preplavijo živahne barve in vzorci. Številne slovenske dame pokažejo, da je njihov okus, ko gre za obleke, odličen in seveda ne čudi dejstvo, da se na njih ustavi marsikatero oko.

Novinarka in voditeljica Špela Močnik, ki razveseljuje gledalce v oddaji Dobro jutro, je ena od tistih dam, ki navdušujejo s svojimi modnimi izbirami. Je pravi navdih, ko je treba poiskati kakšen kos oblačila, v katerem se počutimo modno, elegantno, a hkrati udobno. To je vnovič pokazala, ko se je pred kamero pojavila v čudoviti, svetlo oranžni srajčni obleki, primerni za vsako postavo.

Preberite še: Tak paradiž obkroža kuharskega chefa Bineta Volčiča, nič čudnega, da ga nikakor noče zapustiti

V družbi sodelavca in kolega Davida Urankarja je naravnost zažarela! Obleka je na prvi pogled nadvse preprosta, rokavi so lahko dolgi ali zasukani. S svojim krojem prikrije kakšno nepravilnost in poudari tisto, kar je popolno: Špela je za ta model izbrala eleganten pas, od nakita pa nosi viseče uhane in zapestno uro. Obula je elegantne sandale z visoko petko, ki optično podaljšajo njene noge.

Obleka je narejena iz svetlečega, svetlo oranžnega materiala, in je že sama po sebi precej opazna, zato k njej pristojijo svetle, diskretnejše barve drugih dodatkov, morda v takem odtenku, kot jih je izbrala Špela. Vsekakor gre za kos, ki je večen - lahko jo bo nosila tudi v prihodnjih sezonah in bo še vedno v trendu!

Morda vas zanima: Tako presenečenje je za rojstni dan doživela Tina Gaber, njen srčni izbranec se je res zelooo potrudil

Bližajo se poletne počitnice, ki jih bo vedno aktivna voditeljica zagotovo izkoristila. Je velika ljubiteljica obmorskih krajev in svojim oboževalcem prek družbenih omrežij rada pokaže, kam se je odpravila. Nazadnje so jo spremljali, ko je bila na Portugalskem in razkrila je, da jo je ta dežela navdušila.

"Faro, Lizbona, Sintra, Porto. Težko bi izbrala kaj me je najbolj navdušilo, Portugalci vsi zelo prijazni, odkrivanje novih krajev pa je največja sreča za dušo," je takrat zapisala na Instagramu in morda komu dala navdih, da se še sam odpravi v te kraje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Urankar (@david.urankar)

Morda vas bo zanimal pogovor, ki ga vodi Borut Pahor: