Špela Močnik priznala, s čim je naravnost OBSEDENA, postavna voditeljica se pri tem ne "špara"

Špela Močnik priznala, s čim je naravnost OBSEDENA, postavna voditeljica se pri tem ne "špara" (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
6. 12. 2022

Komaj je dočakala prve snežinke, ki so že pobelile hribe in nekatera mesta.

Voditeljica in novinarka Špela Močnik je navdušena športnica, ki obožuje gibanje v naravi. Kot pravi sama, sta ji všeč tako poletje kot zima, svojim sledilcem na Instagramu pa je že pokazala, da se je podala na zasnežene strmine.

Preberite še: Petra Kerčmar se tega zelo dobro zaveda, a drugače ne more ravnati: Razkrila je, kaj se ji zdi v odnosu res pomembno

"No, mraz ni prijeten, ampak sneg, tega se pa zlepa ne naveličam, vedno ga je premalo😝 In ja, vsak vikend preživim na snegu, temu rečem my happy moments. A sem edina tako obsedena s snegom??," je ob prizoru, na katerem je na smučkah in vsa nasmejana, zapisala Špela.

Preberite še: Razočarana Lili Žagar ima tega dovolj, zdaj se je odločila, da tako ne gre več

Odločena je, da bo tudi to zimo dodobra izkoristila za užitke na snegu, vmes pa svoje oboževalce razveseljevala s podobnimi prizori, kot je spodnji. Sama prisega na gibanje, tako vzdržuje svojo fizično in psihično kondicijo, saj jo bivanje v naravi napolni z energijo, ki jo potrebuje za vsakdanje obveznosti. Hkrati pa poskrbi še za svoj mladosten videz in vitko postavo. Špela je pravi zgled številnim damam, ki občudujejo njeno predanost delu in temu, da vedno zna navdihniti druge s svojim načinom aktivnega življenja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik Paradiž (@spelamocnik)