Špela Močnik se ne ustraši nobenega izziva, usedla se je za volan te "mrcine" (vaaau)

Špela Močnik se ne ustraši nobenega izziva, usedla se je za volan te "mrcine" (vaaau) (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
15. 3. 2023

Simpatična svetlolaska opravlja svoje delo nadvse predano, kar njeni zvesti gledalci dobro vedo, a tokrat se je lotila posebnega izziva, ki ni za vsakogar.

Špela Močnik je ena od tistih znanih Slovenk, ki se ne boji premikati mej, kar je že večkrat pokazala. No, tokrat se je "prelevila" v voznico mestnega avtobusa in brez oklevanja sedla za volan vozila, ki je del potniškega prometa po naši prestolnici.

Preberite še: Aneta Andollini ima tako zapeljivo zadnjico, pokazala jo je na sanjski destinaciji (uf, zna uživati)

Ob tem je zagotovo marsikdo samo presenečeno pogledal, a dame za volani mestnih avtobusov zdaj res več niso nobena redkost. Potniki dobro vedo, da so spretne voznice zdaj že stalnica in očitno bi se med njih lahko vpisala tudi Špela - če bi si kdaj zaželela zamenjati poklic. A ker se v novinarskih in voditeljskih vodah znajde več kot odlično, je le malo verjetno, da bi dejansko "presedlala" na drugo karierno pot.

Morda bi vas zanimalo: Tanja Žagar preseneča: Le kako ji ob teh dobrotah uspeva obdržati tako ozek pas?! Neverjetna je!

"Če na oddaji zatajim, se v voznico avtobusa prelevim😉 Zanimivo jutro in spoznavanje poklica voznika avtobusa," je navihana Špela zapisala ob prizorih, ki jih je objavila na Instagramu in ki so takoj navdušili njene sledilce. Mi se strinjamo, da je tudi za volanom te "mrcine" videti več kot odlično - in pripravljanje tovrstnega prispevka ji ni predstavljalo nobene težave. Bravo, Špela!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik Paradiž (@spelamocnik_paradiz)

  • Morda bi vas še zanimalo: "Nikoli ne bi šla nazaj, ampak v preteklosti ne bi spremenila nič." Flora Ema Lotrič se težko poistoveti le z enim nazivom, saj ustvarja na mnogih področjih. Je pevka, igralka, radijska voditeljica in ustvarjalka dveh podkastov Alkimija besed in Cosmopolitan podkast.