Špela Močnik v tem jesenskem kosu plenila vse poglede, njene noge so videti še daljše

Špela Močnik v tem jesenskem kosu plenila vse poglede, njene noge so videti še daljše (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
7. 10. 2022

Novinarka in voditeljica s pomočjo stilistke izbere kose, ki so na njej videti zelo očarljivo. Je pravi modni navdih za številne dame, ki jim je njen slog še kako všeč.

Špela Močnik v prostem času rada "skoči" v športna oblačila in se poda v hribe, poleti pa rada dopust preživlja na morju. Tako si napolni baterije za delovno jesen in za nastope na malih zaslonih.

Preberite še: Severina tako izzivalno prekrižala nogo, da se vsi sprašujejo, če nosi spodnjice

Pogosto se oči gledalk ustavijo na njenih lepih in trendnih kombinacijah, saj tako marsikatera najde navdih za popestritev svoje garderobe. Tokrat je Špela čisto očarala v jesenskem kosu, ki ga je mogoče kombinirati na različne načine. Nosila je namreč obleko s cvetličnim vzorcem, ki sega do kolen in je v toplih jesenskih barvah. Obleka je krojena na preklop s poudarjenim dekoltejem, spodnji del pa je okrašen z volančkom.

Morda vas še zanima: Voditeljica POP TV že nekaj let ljubi tega lepega slovenskega glasbenika, a ju redko vidimo skupaj

Zraven je obula elegantne salonarje živo rdeče barve, ki optično še podaljšajo njene vitke in čvrste noge. Špelina polt je od poletja še rahlo zagorela, tako da je res videti sveže in spočito.

Obleko, ki jo je izbrala tokrat, je mogoče nositi v raznih kombinacijah - tudi čez kavbojke ali pajkice, ko so dnevi malce hladnejši. Zato se res izplača tak kos imeti v omari: primeren je za razne priložnosti, tako za poslovne kot bolj sproščene trenutke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik Paradiž (@spelamocnik)