Srčna izbranka Lada Bizovičarja s sproščeno modno opravo plenila poglede, ta mladostni šik ji zelo pristoji!

Srčna izbranka Lada Bizovičarja s sproščeno modno opravo plenila poglede, ta mladostni šik ji zelo pristoji! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
20. 9. 2022

V beli majici s kratkimi rokavi je naravnost žarela!

Anela Šabanagić ima izbran modni okus, ki ga številne oponašajo. Zase zna izbrati kose, ki niso trendovski samo eno sezono. To je nazadnje pokazala med izletom v Pragi, na katerega se je odpravila in z lepimi prizori razveselila svoje sledilce.

Preberite še:  Ups, TO postavno svetlolasko so povezovali z Blažem Švabom, zdaj pa je jasno, kakšno je pravzaprav njuno razmerje

Na prvi fotografiji lahko vidimo, da je nosila belo majico s kratkimi rokavi mladostnega kroja.  A ne gre za čisto klasičen model, njeni rokavi so nekoliko odrezani v stilu, da razkrijejo nekaj več centimetrov kože. Ni pozabila niti na make-up: uporabila je živo rdečo šminko, ki še kako lepo pristoji k beli majici.

Če se sprehodite po njeni fotogaleriji pa boste videli tudi, kako jo je kombinirala. Zraven si je oblekla temne kavbojke, modne bele superge Converse in rumen pulover, ki si ga je nadela čez ramena. Popoln stajling za sproščeno sprehajanje po mestu, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴀɴᴇʟᴀ sᴀʙᴀɴᴀɢɪᴄ (@anelasabanagic)