Srčna izbranka Luke Basija je tudi v športnih oblačilih nadvse privlačna, pokazala je izklesan trebušček

8. 8. 2022
Deli
Srčna izbranka Luke Basija je tudi v športnih oblačilih nadvse privlačna, pokazala je izklesan trebušček (foto: Jaka Bizjak)
Jaka Bizjak

Nastja Gabor je tudi sama uspešna pevka, tako kot njen Luka. Vedno je videti odlično, tako na odru kot v prostem času.

Luka Basi je na svojo partnerko izjemno ponosen - imata dva otroka, sina Taia in hčerkico Tio, Nastji pa se dve nosečnosti niti malo ne poznata. Njena postava je izklesana in nobena skrivnost ni, da skuša kar najbolje skrbeti zase in za svoje zdravje.

Ste vedeli? Nekdanja slovenska tekaška kraljica Jolanda Čeplak danes počne TO!

To seveda vključuje tudi šport in svojim oboževalcem je pokazala, kakšno športno opravo je izbrala zase. No, jasno je, da ni videti seksi samo v večernih oblekah - oprijeta športna oblačila ji pristojijo kot ulita, saj na njenem telesu ni niti grama odvečne maščobe.

Zase je izbrala ozke pajkice, ki jih je kombinirala s kratkim topom brez rokavov. V tej opravi je viden tudi njen trebušček, ki pa je raven in ravno prav mišičast. Nič čudnega ni, da ima pevka toliko oboževalcev, saj jo krasita tako dober glas kot dober stas. Njen Luka pa ob vsej pozornosti, ki jo je deležna njegova izbranka, ni niti malo ljubosumen, saj je jasno, komu pripada njeno srce.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem