Srčna izbranka Luke Basija objavila prizore, ki dvigujejo pritisk, Nastja Gabor je videti HUDO vroča!

2. 6. 2022
Deli
Srčna izbranka Luke Basija objavila prizore, ki dvigujejo pritisk, Nastja Gabor je videti HUDO vroča! (foto: Luka Basi Press)
Luka Basi Press

Postavno pevko trenutno spremljamo v šovu Znan obraz ima svoj glas, kjer vedno znova navduši s svojimi nastopi.

Nastja Gabor in Luka Basi sta znan estradni par, ki ima dva očarljiva nadobudneža, sinčka Taia in hčerkico Tio. So nadvse ljubeča in povezana družinica in kar se da največ časa preživijo skupaj.

Tega pa še nismo doživeli: Jan Plestenjak spregovoril o očetovstvu in s tem mnoge presenetil (tudi nas!)

A Nastja pri tem ne pozablja na svoje oboževalce in sledilce - te rada razveseli s kakšnimi lepimi fotografijami, ki jih objavi na Instagram profilu. Pred kratkim je tako presenetila z nekaj prizori, na katerih je videti izjemno seksi (slike si lahko ogledate, če podrsate na desno puščico).

V različnih kreacijah je do izraza prišla njena bujna in čvrsta postava, marsikoga pa je zagotovo navdušil njen dekolte, ki ga je pokazala v čudoviti, rdeči obleki ter na drugem prizoru v oprijetem in kratkem topu.

Ob tem so se zagotovo dvignile številne obrvi, saj ima Nastja, za katero sta dva poroda, raven in čvrst trebušček brez trohice maščobe. No, jasno je, da zase zelo lepo skrbi in zato je tudi v odlični formi. Bravo, Nastja!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)