Ste že videli, kako razkošen dom ima Stjepan Hauser? Izjemno je ponosen na svojo vilo - in to upravičeno

Ste že videli, kako razkošen dom ima Stjepan Hauser? Izjemno je ponosen na svojo vilo - in to upravičeno (foto: Jaka Ivancic) Jaka Ivancic
25. 5. 2022

Danes bosta Stjepan Hauser in Luka Šulić, svetovno znana violončelista, nastopila na razprodanem koncertu v ljubljanskih Stožicah.

Gre za poslovilno turnejo, saj se glasbenika, ki tvorita duo 2Cellos, poslavljata. No, v zadnjem desetletju, odkar s svojimi uspešnicami osvajata oboževalce, sta skupaj ustvarila veliko zgodbo o uspehu in pridobila srca številnih poslušalcev.

V domu Saše Lendero je potekala prava reševalna akcija, spet je pokazala, kako veliko srce ima

Slednje tudi zanima zasebna plat obeh glasbenikov. Stjepan Hauser tako občasno ustreže radovednosti oboževalcev in pokaže kakšen lep prizor iz svoje zasebnosti. Tako smo na njegovem Instagram profilu odkrili, kakšen je njegov razkošen dom, kjer se nadvse rad sprošča.

Čudovita vila se nahaja v bližini hrvaškega mesta Pulj, v mirnem okolju. Pred vilo je bazen, na parceli pa se nahaja tudi igrišče za odbojko na mivki. Stjepan je na svoj dom zelo ponosen, saj ga je opremil po svojem okusu in željah. V njem rad sprejme prijatelje in priredi kakšno zabavo takrat, ko nima drugih obveznosti.

Vsekakor gre za hišo, ki je požela veliko občudovanja, oboževalci pa mu na vso moč privoščijo uživanje v zasebnosti, ki mu jo daje njegov dom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)