V domu Saše Lendero je potekala prava reševalna akcija, spet je pokazala, kako veliko srce ima

V domu Saše Lendero je potekala prava reševalna akcija, spet je pokazala, kako veliko srce ima (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
24. 5. 2022

Pred kratkim so imeli prav poseben "leteči obisk", a se je vse skupaj na srečo dobro končalo.

Priljubljena pevka Saša Lendero je velika ljubiteljica živali, tako kot vsi njeni domači. Imajo prikupnega psička, ki jih vedno razveseli, a znajo poskrbeti tudi za tiste živalice, ki se neprostovoljno znajdejo v njihovi hiši.

Ana Klašnja veliko poje, a se ne zredi: Zdaj je razkrila, kako ji uspeva ohranjati svojo vitkost

To se je pred kratkim zgodilo zbegani sinički, ki je priletela skozi rahlo priprto strešno okno. "Prestrašena se je zaletela v velika steklena balkonska vrata in obležala na tleh.

Naenkrat smo se proti njej zapodili vsi, skupaj z obema kužkoma in našo muco Azro. Jaz sem skoraj v letu najprej prišla do nje, jo nežno dvignila in odnesla na balkon. Čisto je bila v šoku. Prijela se je za moj prst in nepremično, z odprtim kljunčkom kakšnih 5 minut samo dihala., je zapisala Saša.

Dodala je, da je počasi pričela obračati glavo. Njena hčerka Arija je prinesla vodo, Saša pa je sinički s prstom v kljun dala nekaj kapljic. "Deset minut kasneje se je malo sprehodila po mojem prstu, sfrfotala na pol metra oddaljeno ograjo, si me še enkrat dobro ogledala, se pokakala (to se mi je zdelo dobro znamenje) , potem pa samozavestno odletela proti nebu," je zapisala Saša.

Za konec je dodala, da nekateri pravijo, da sinička prinese angelsko sporočilo in blagoslov, če pride v dom. "Hvaležna sem ji zanj, saj je prestala ogromno strahu, da ga je prinesla," je še dodala na koncu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)