Ste že videli srčnega izbranca Melani Mekicar? Takole je uživala v njegovem objemu!

23. 6. 2022
Deli
Ste že videli srčnega izbranca Melani Mekicar? Takole je uživala v njegovem objemu! (foto: Saša Aleksandra Prelesnik)
Saša Aleksandra Prelesnik

V zadnjem času je navduševala z objavami s svojega popotovanja, na katerem očitno ni sama.

Simpatična svetlolasa voditeljica Melani Mekicar je navdušena popotnica. Nazadnje se je odpravila v London, kjer si je ogledovala znamenitosti in po njenih objavah sodeč na vso moč uživala.

Šla je tudi na koncert Harryja Stylesa in očitno je njegova velika oboževalka. Objavila je nekaj posnetkov in opazili smo, da na koncertu ni bila sama. Melani je že pred časom razkrila, da je v zvezi, a dodala, da se njen srčni izbranec noče izpostavljati. Pospremi jo na kakšen dogodek, kjer ga ujamejo fotografi, to pa je tudi vse.

Petra Kerčmar se je preizkusila v drugačni vlogi, kot smo je vajeni - in odlično ji je šlo od rok!

No, tokrat je Melani pokazala, kako zelo je uživala v Markovi družbi. Očitno imata podoben glasbeni okus, saj sta oba zapela, voditeljica pa je prizor posnela ter ga pokazala svojim sledilcem (ogledate si ga, če podrsate na desno puščico). Videti je, da sta si resnično privržena ter da skupaj izjemno uživata.

Za koncert je izbrala opravo, v kakršni je ne vidimo pogosto, a moramo priznati, da njeni mladostni energiji še kako pristoji. Gre za živo zelene hlače iz svetlečega materiala, ki so na Melani videti fantastično. Zraven je obula črne bulerje in nežno, belo srajčko. Vse skupaj je na njej delovalo izjemno lepo, čeprav na prvi pogled gre za kose, ki niso združljivi. Sama je dokazala, da še kako so.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu