TA obleka Rebeke Dremelj je požela nemalo pozornosti, v njej je videti res lepo, številne bi jo imele v svoji omari

TA obleka Rebeke Dremelj je požela nemalo pozornosti, v njej je videti res lepo, številne bi jo imele v svoji omari (foto: Instagram) Instagram
29. 8. 2022

Poletje se počasi poslavlja in se preveša v jesen, kar za številne starše pomeni, da je treba otroke pripraviti na šolo.

To dobro ve naša pevka in nekdanja misica Rebeka Dremelj, ki je letošnje počitnice res izkoristila do konca. Skupaj z družino je bila na morju, vzela pa si je tudi nekaj časa samo zase in za svoje prijateljice.

TO vas bo čisto raznežilo: Challe Salle in njegova Yvonne v veselem pričakovanju in tu so prisrčne slike!

No, v slovo počitnicam je pomahala v obleki, ki je takoj požela pozornost njenih sledilk. Te so ji podelile veliko všečkov, nekatere pa so jo tudi vprašale, kje jo je nabavila. Gre za maksi obleko, ki Rebeki odlično pristoji - tako kot tudi drugim damam, ki so malce višje. Je črne barve in potiskana z vzorcem v barvi zlata. Zgornji del je še posebej zanimiv, saj je brez naramnic in povezan okrog vratu - tako dekolte pride lepo do izraza.

Rebeka je videti sproščena, rahlo zagorela polt pa jo - skupaj s krajšo pričesko - dodatno pomladi in z njenega obraza odvzame kar nekaj let. Ob sliki je zapisala: "Zadnji morski pozdravček v tem poletju," in očitno se je s tem poslovila od morja. Prepričani smo, da se bo s svojimi najbližjimi tudi v prihodnje odpravila raziskovat lepe kraje, ki jih je Slovenija prepolna - še posebej, ko se narava odene v jesenske barve.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)