Ta znana Slovenka je z vročimi prizori zažgala splet, zaradi tega je kar pošteno završalo (in tu je razlog)

21. 2. 2024
Deli
Ta znana Slovenka je z vročimi prizori zažgala splet, zaradi tega je kar pošteno završalo (in tu je razlog) (foto: Helena Kermelj)
Helena Kermelj

Je mamica dveh sinov in prava lepotica, kar tudi pokaže - in prav je tako!

Materinstvo nekatere dame samo še polepša, pravi dokaz za to pa je zagotovo znana Slovenka Jerca Legan. Nedavno si je privoščila malce oddiha, na katerem je zelo uživala, ob tem pa so nastali nepozabni prizori. Pokazala je svojo popolno postavo v kopalkah in se ponosno postavila pred objektiv.

Njeni sledilci na Instagramu so bili navdušeni, namenili so ji komentarje, polne pohval na račun njenega nadvse atraktivnega videza. Tudi izbor kopalk je zelo posrečen - kot temnolaska si je omislila enodelne kopalke v umazano beli barvi, ki so na njej videti kot ulite!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jerca Legan (@jercalegan)

Dr. Jerca Legan je antropologinja in publicistka, poleg tega pa nadvse atraktivna dama, ki pokaže, da zna poskrbeti zase. "Praznovanje preprostosti – sonce, pesek in morje. Bolje enkrat videti nekaj, kot slišati o tem tisočkrat. “Potovati pomeni živeti.” H.C.A.," je zapisala ob fotografijah, ki so nastale na rajskih Maldivih.

Številni so ji ta oddih še kako privoščili, saj dobro vedo, da je v življenju preživela nič kaj prijazne čase. S soprogom sta se razšla, zdaj pa hodi po svoji poti in predano skrbi za svoja sinova. Lepo je, da ob vsem tem ni pozabila zase. Sama se namreč dobro zaveda, da je pomembno poskrbeti za svoje dobro počutje, saj le tako lahko kvalitetno poskrbimo za vse svoje obveznosti.

Po razhodu od soproga Milana Cvikla je že pred časom za revijo Lady zaupala tole: "Selitev iz družinske hiše na ljubljanskem grajskem hribu je gotovo eden najtežjih trenutkov v našem življenju. Ustvarjali smo jo celo z mislijo na vnuke in dejansko sem tam pustila del svoje duše. A z vsakim dnem po selitvi nas je preplavljalo obilje miru. Čeprav smo v novem domu začasno, nas bivanje v srcu Ljubljane, kjer je nekdaj ustvarjala celo Ivana Kobilca, navdihuje k novim stvaritvam in ljubečemu gnezdenju."

Lepo je, ko nekdo, ki prihaja iz sveta slavnih in znanih, deli svoje izkušnje tudi takrat, ko življenje ni najbolj prijazno - in Jerca je zagotovo med takimi. Sama dobro ve, da se odkritost vedno obrestuje.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk