Tadeja Pavlič in Sašo Stare sta se poslovila iz šova Zvezde plešejo

2. 4. 2018
Deli
Tadeja Pavlič in Sašo Stare sta se poslovila iz šova Zvezde plešejo (foto: POP TV)
POP TV

Tokrat je bil šov Zvezde plešejo usoden za Saša Stareta in Tadejo Pavlič, ki sta se morala posloviti od boja za prestižni plesni globus.

Standup komik Sašo Stare in njegova soplesalka Tadeja Pavlič sta si tokrat izbrala bolj mafijsko tematiko, ko sta zaplesala angleški valček kot lika iz kultnega filma Boter. Žal pa sodniki nad tehnično izvedbo niso bili najbolj navdušeni.

"Pokrči kolena in boš dobil boljši premik. Si bil pa krasna opora Tadeji," je ocenila Katarina Venturini. "Nudil si ji zaščito nosilne stene z dobro izolacijo. Resna vloga ti paše, zelo si kul," je menila Nika Ambrožič Urbas, Andrej Škufca pa je ob tem dodal: "Paše ti vloga prikritega suroveža, imela sta fantastičen stik. Na žalost pa nisi delal nagibov za angleški valček, vzel si si pa čas in to je kvaliteta." Sašo in Tadeja sta si priplesala 21 sodniških točk, kar pa na koncu ni bilo dovolj, da bi še naprej lahko ostala v šovu Zvezde plešejo.

Tadeja je v lanski sezoni plesala v paru z glasbenikom Dejanom Vunjakom in na koncu slavila zmago in s svojim soplesalcem osvojila tudi plesni globus.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ