TAKA je bila pred več kot 20 leti Natalija Verboten! Se vam zdi, da se je kaj spremenila?

TAKA je bila pred več kot 20 leti Natalija Verboten! Se vam zdi, da se je kaj spremenila? (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
29. 9. 2022

Čas res hitro teče, a zdi se, da se nekaterim damam to niti malo ne pozna!

Med slednje zagotovo spada priljubljena pevka Natalija Verboten, kar postane očitno ob pogledu na fotografijo, ki je nastala pred več kot 20 leti, in sicer leta 2001. Natalija jo je pokazala oboževalcem, številnim je ta fotografija ostala v spominu.

Preberite še: Iris Mulej v spodnjem perilu pokazala, da je njena postava še vedno POPOLNA, samo poglejte jo!

Na njej je pevka v oprijeti, rdeči obleki z naramnicami in globokim dekoltejem. Videti je fantastično, njena postava pa se od takrat ni kaj veliko spremenila! Še vedno ima gladko in mladostno kožo ter vitek stas, kar ji zavidajo številna, precej mlajša dekleta.

"Se še kdo spomni? Leta 2001," je ob lepem prizoru zapisala Natalija in sprožila številne odzive sledilcev, ki so jo nagradili z besedami, polnih komplimentov in številnimi všečki. Zdaj je nekoliko drugačna le njena pričeska - na spodnji fotografiji ima zravnane lase, zdaj pa večinoma nosi pričesko z valovitimi kodri.

Za svoj bleščeč videz se zagotovo lahko zahvali svoji disciplini, ko gre za skrb zase. Pazi na prehrano in obožuje gibanje v naravi, veliko energije pa porabi tudi med igro z njenima sinovoma, ki postajata prava mladeniča!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)