Taka je bila Tina Gaber v najstniških letih, bi jo prepoznali? Priznamo, da smo morali kar dvakrat pogledati ...

1. 8. 2023
Deli
Taka je bila Tina Gaber v najstniških letih, bi jo prepoznali? Priznamo, da smo morali kar dvakrat pogledati ... (foto: Bobo)
Bobo

Oči javnosti so uprte vanjo in marsikoga zanima čisto vse o tej atraktivni dami.

Tudi to, kakšna je bila v mlajših letih. Kolegice v uredništvu portala Cosmopolitan.si so tako malce pobrskale po spletu in našle prizor, ki je zagotovo arhivski: fotografijo Tine Gaber, ko je štela rosnih 18 let! Od takrat je minilo kar precej časa, in ljudje se seveda spreminjamo, tako da tudi ona ni izjema.

Preberite še: Opaaa, Jurij Zrnec tega že dolgo ni naredil, razkril je nekaj iz svoje zasebnosti (kar je zanimalo mnoge)

Takrat so bili njeni lasje prav tako temni, kot so danes, a precej krajši in malce skodrani. Na prvi pogled jo skorajda nismo prepoznali, a je kaj kmalu postalo jasno, da je to res ona. Že pri 18. letih je bila prava lepotica, se vam ne zdi? No, nič čudnega, da je postala tudi miss Hawaiian Tropic. Pozneje smo jo lahko spremljali kot TV voditeljico in Instagramerko.

Nekoč ljubka najstnica je danes zelo prepoznavna dama, je izbranka predsednika vlade Roberta Goloba in v javnosti se pogosto pojavi v njegovi družbi. Ob takih priložnostih na plano pride njena eleganca v izbranih kosih oblačil, skoraj vedno pa nosti tudi elegantne salonarje z visokimi petami. Zdaj ima dolge lase, ki so še vedno temni, zdi pa se, da je tudi malce vitkejša kot v najstniških letih.

Morda vas zanima tudi: Opala, Kate Middleton zdaj pokazala svoj pravi obraz (in marsikomu to ni bilo niti malo všeč)

BONUS VIDEO:  Tina Gorenjak odkrito pravi: "Raje sem samska kot v slabem partnerskem odnosu."

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu