Opala, Kate Middleton zdaj pokazala svoj pravi obraz (in marsikomu to ni bilo niti malo všeč)

30. 7. 2023
Deli
Opala, Kate Middleton zdaj pokazala svoj pravi obraz (in marsikomu to ni bilo niti malo všeč) (foto: Profimedia)
Profimedia

No, ni tako zelo prijetna oseba, kot se kaže v javnosti - in tega doslej številni niso vedeli.

Velja za zelo priljubljeno članico kraljeve družine - Kate Middleton je bila tista, na katero je prisegala tudi pokojna kraljica Elizabeta II. Soprogo princa Williama mnogi hvalijo zaradi tega, ker je topla in nasmejana oseba, imajo pa jo tudi za pravo modno ikono. Pogosto si vzame čas za svoje oboževalce, ti pa so nad njo naravnost navdušeni. Toda, a je res taka oseba, kakršna se kaže v javnosti?

Preberite še: Uf, Tanja Žagar se ob tem ni mogla zadržati, a tega ji verjetno nihče ni zameril

Seveda se člani kraljeve družine trudijo ohranjati svojo priljubljenost, saj jih financirajo davkoplačevalci. Middletonovi to uspeva zelo dobro in številni menijo, da si William ne bi mogel izbrati boljše soproge.

Profimedia

Nekateri pa pravijo drugače: bila naj bi neizprosna!

Poznavalec kraljeve družine, Valentine Low, pa pravi drugače - po njegovem mnenju je 41-letna Kate neizprosna ženska. Zaveda se namreč dejstva, da bo nekoč kraljica, poroča Page Six.

Morda vas še zanima: Ta znana Slovenka ni skrivala svojega mnenja o Tini Gaber, povedala ga je jasno in glasno!

Ves čas naj bi razmišljala o dolgoročni varnosti, moči in stabilnosti družine kot institucije. Zato jo je tudi izdaja knjige princa Harryja januarja letos zelo razburila. Izdaja knjige je sicer za kratek čas njeno priljubljenost znižala za sedem odstotkov. Kraljevo družino je tudi razburila trditev, da so med njimi rasisti (to sta namreč trdila princ Harry in Meghan Markle). Valižanska princesa naj bi bila po trditvah Lowa tista, ki je želela, da se v sporočilu za javnost uporabi stavek "spomini se lahko razlikujejo" in tako posejala dvom o resničnosti izjav zakoncev Sussex.

BONUS VIDEO: Pogovor z Luko Basijem, ki pravi: "Nikoli ne moreš zadovoljiti vseh."

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu