Gaja Prestor iskreno o ne prav lepih trenutkih, ki jih je doživljala (a sama je bila ob tem čudovita)

27. 3. 2023
Deli
Gaja Prestor iskreno o ne prav lepih trenutkih, ki jih je doživljala (a sama je bila ob tem čudovita) (foto: Alesh Maatko)
Alesh Maatko

Očitno je vsega lepega enkrat konec, bi lahko pokomentirali ob novici, ki jo je naša vplivnica sporočila svojim sledilcem.

Gaja Prestor je "prezimila" v tujini - odločila se je za toplo Tajsko, kjer je uživala na peščenih plažah, v tamkajšnji kulinariki in drugih aktivnostih, katere ponuja država, ki slovi po turizmu. Svoje sledilce je malce razvajala z lepimi prizori, tudi takimi, na katerih je pozirala v bikinkah in pokazala svoje popolno telo. Ob tem se je zagotovo porajalo vprašanje, kako ji uspeva ob vseh tajskih dobrotah ohranjati vitko postavo. No, ker je veliko plavala in obiskovala razne znamenitosti, je odvečne kalorije tudi hitro pokurila.

Preberite še: Drastična sprememba: Angelina Jolie se je odločila za takšno pomladno barvno popestritev svojih las

Zdaj pa je svoje sledilce presenetila z nekoliko drugačnim prizorom in še z iskrenim priznanjem. Posnela je namreč selfie in videti je, da so ji v tem času precej zrasli lasje. Ti so tudi sicer bili dolgi, a zdaj je njena pričeska malce bolj divja, kot smo je vajeni. Očitno je pustila naravi, da naredi svoje - ni si jih zravnala in jasno je, da so kodrasti in gosti. Iskreno jim je priznala še to, da ji vedno ni bilo lahko - doživljala je stiske.

"Težko najdem besede, ki bi opisale občutke ob vračanju domov. Zadnje tri mesece sem doživela ogromno stvari, ki jih nisem delila z vami. Kljub vsem čudovitim momentom na fotografijah sem doživljala ogromno stisk, ki jih je bilo veliko težje predelati tako daleč od doma. Predvsem pa to, da sem ponovno ugotovila kako pomembno je, da svoje telo in svoje zdravje postaviš na prvo mesto," je bila iskrena Gaja.

Morda vas zanima: Astro profil znanih: Špela Grošelj se s pomočjo svoje močne volje vedno pobere

Dodala je, da se že skoraj tri mesece ne počuti "taprava", zato bo odhod domov zanjo še toliko lažji. "Potovanje pa mi je dalo ogromno perspektive na stvari, ki so se do zdaj dogajale v mojem življenju. Katera dejanja dejansko štejejo in za katere stvari se je vredno boriti. Večina ljudi misli, da pobeg v tujino prinese, da tvoji problemi čudežno izginejo - pa je ravno obratno. Takrat si še najbolj izpostavljen temu, kar te stiska in duši," je še dodala.

Pravi še, da spet postavlja sebe na prvo mesto in da je pripravljena na spremembe, ki ji jih bo prineslo novo obdobje v življenju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaja (@gajaprestor)

  • Morda bi vas še zanimalo: Nina Pušlar je gostovala v podkastu z Živo Avžner, med pogovorom pa je prvič spregovorila o materinstvu: "Ampak sem se tega zavedala, pa hkrati nikoli v resnici nisem imela zares želje, da bi imela svojo družino, da bi si jo začela ustvarjati ali pa delati na tem. Zdaj je prvič, da v bistvu zares razmišljam o tem," je bila iskrena. Več pa v posnetku.