Tako globokega dekolteja Marjetka Vovk še ni pokazala, videti je izjemno seksi

31. 12. 2021
Deli
Tako globokega dekolteja Marjetka Vovk še ni pokazala - Trači (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Postavna pevka in žirantka, ki smo jo dodobra spoznali v šovu Slovenija ima talent, je pokazala svoje čare.

Marjetka Vovk je v zadnjem času pritegovala precej pozornosti s svojimi lepimi stajlingi v priljubljenem šovu, zdaj pa je presenetila svoje oboževalce z obleko, v kateri je videti izjemno seksi - odločila se je za rdečo obleko z globokim dekoltejem. V njej je namenila posebno zahvalo vsem, ki njo in njenega soproga Aleša podpirajo na njuni glasbeni poti.

Hajdi Korošec Jazbinšek v posnetku pokazala VSE, samo poglejte si to, presenečeni boste!

"Ob koncu leta bi se rada zahvalila vsem vam! ❤️V prvi vrsti za odzive na najino glasbo🤟🏻, za vse komentarje🔥, solze, smeh, 🥰pozitivna mnenja! Glasba je najina ljubezen in že ko jo ustvarjava sva noro srečna, ko pa jo še vi poslušate in postane ❤️del vaših življenj pa vse skupaj postane magično! Hvala ker ste z nama in tudi v 2022 za vas pripravljava lepe pesmi! Z ljubeznijo, Marjetka in Raay," je zapisala ob čudovitem prizoru.

Takoj je požela številne pohvale na račun svojega videza. Pred kratkim se je tudi odločila za krajšo pričesko, ki ji izjemno lepo pristoji in z njenega obraza odvzame nekaj let. Vsekakor je treba priznati, da so nekatere dame iz leta v leto videti odlično in zagotovo je med njimi tudi Marjetka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec