Tako je Darja Gajšek v novi hiši opremila dnevno sobo, v kateri na vso moč uživa s svojim soprogom

Tako je Darja Gajšek v novi hiši opremila dnevno sobo, v kateri na vso moč uživa s svojim soprogom (foto: Žiga Intihar) Žiga Intihar
23. 1. 2023

Ob koncu lanskega decembra so se preselili v novo hišo, ki so jo kar lep čas obnavljali, zdaj pa v njej na vso moč uživajo!

Pevka in voditeljica Darja Gajšek zdaj skupaj s soprogom Alenom Jankovićem in njuno hčerkico Emo uživa v novem domu, ki so ga vsi skupaj opremili z veliko ljubezni. Kar lep čas je trajala obnova starejše hiše, ki jo je Alen dobil od svojih staršev. Vsakdo, ki se je kdaj lotil takega podviga, dobro ve, koliko časa (in denarja) je potrebno vložiti, da na koncu nastane topel dom. No, zdaj je vse skupaj za njimi in med svojimi štirimi stenami se počutijo nadvse odlično!

Preberite še: To je lepotec, ki zdaj dela družbo Saši Lendero in res sta lep par

Darja je že pokazala, kako lepa je njena kuhinja, pred kratkim pa je sledilcem dovolila, da pokukajo še v dnevno sobo. Opremljena je sodobno in minimalistično, v njej pa kraljuje temno siva sedežna garnitura, ki ponuja vso udobje za branje, gledanje televizije in preživljanje prostega časa. V dnevni sobi so tudi velika okna, tako da je ob sončnih dneh v njej še posebej prijetno.

"Danes je svetovni dan objemov. Želim vam, da vas danes nekdo močno stisne k sebi. No ja, če se le da naj bo tako vsak dan v letu," je ob romantičnem prizoru ponosno zapisala Darja, njen soprog pa svoje ljubezni in privrženosti ni skrival. Res sta lep par, vse izzive obnove hiše sta znala prebroditi skupaj in se veseliti vsakega napredka. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darjagajsek)