Tako Miha Hercog skrbi za svojo izklesano postavo, Saša Lendero je zagotovo zelooo ponosna nanj

Tako Miha Hercog skrbi za svojo izklesano postavo, Saša Lendero je zagotovo zelooo ponosna nanj (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
23. 8. 2022

Naš glasbenik je med tistimi, ki so gibanje vključili v svoj vsakdan.

Miha Hercog se še kako zaveda, da je zdrav življenjski slog, ki vključuje telovadbo in zmernost pri hrani, nujen za ohranjanje notranjega ravnovesja - pa tudi fit postave. Zato vsak prosti trenutek rad izkoristi za rekreacijo.

Opala, srčna izbranka Luke Basija v taki opravi hodi po hiši, nič čudnega, da je tako navdušen nad svojo Nastjo!

S svojim vzorom k temu vzpodbuja tudi svoje oboževalce, ki jih pogosto razveseli s kakšnim lepim prizorom in pokaže, česa se je lotil. Tako se je pred kratkim podal na priljubljeno ljubljansko izletniško točko, na Šmarno goro. Tam je nastala fotografija, ki je navdušila številne.

Ozka majica, ki si jo je oblekel, razkriva izklesane mišice. Na pohod se je odpravil zjutraj, ko še ni velike gneče in vročine. Njegova Saša Lendero je zagotovo nadvse ponosna na svojega postavnega moža, ki njuni hčerki Arii daje odličen zgled, ko gre za skrb za dobro počutje.

Tudi Saša je oseba, ki prisega na gibanje, tako da se vsi trije pogosto odpravijo v naravo, kjer se naužijejo svežega zraka v odlični družbi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihael Hercog (@mihael_hercog)