Tako presenečenje je za rojstni dan doživela Tina Gaber, njen srčni izbranec se je res zelooo potrudil

24. 5. 2023
Deli
Tako presenečenje je za rojstni dan doživela Tina Gaber, njen srčni izbranec se je res zelooo potrudil (foto: Bobo)
Bobo

To pa je bilo resnično zelo lepo, se vam ne zdi?

Tina Gaber je pred kratkim praznovala svoj rojstni dan, upihnila je namreč 37. svečko na svoji rojstnodnevni torti. Le malokdo bi pomislil, da ima toliko let, saj jih zagotovo kaže desetletje manj. Za rojstni dan si marsikdo privošči nekaj lepega, saj je to priložnost, ki jo je treba proslaviti - in niti Tina ni izjema.

Preberite še: Darja Gajšek je ponosna na svoj čudoviti vrt, tako lepoto ima okrog svojega doma

Kot je poročala revija Lady, jo je zelo lepo presenetil njen srčni izbranec, premier Robert Golob. Obiskala sta namreč eno od ljubljanskih znamenitosti, prečudovit ljubljanski grad, kjer ju je ujelo radovedno fotoreporterjevo oko. Tina je bila videti odlično in slavnostni priložnosti primerno - nosila je svetlo vijolično obleko, ki je krojena kot plašček. To je barva, ki vitki temnolaski pristoji kot ulita, se vam ne zdi? Z rjavim pasom je poudarila svojo postavo in res je bila urejena kot iz škatlice!

Morda vas še zanima: Tako velika sta že ljubka hčerkica in sinček Isaaca Palme, sam pa o očetovstvu razkriva tole ...

V reviji Lady so zapisali, da niso uspeli izvedeti, kakšno darilo je dobila od svojega dragega. "Izvedeli pa smo, da sta zaljubljenca imela svečano kosilo v dvoje na ljubljanskem gradu," so še poročali. Dopisali so, da nista jedla mesa in da je šlo za vabilo njunega prijatelja. Prepustila sta se kulinaričnemu znanju chefa restavracije Strelec, Igorju Jagodicu.

Prepričani smo, da sta se imela zelo lepo in da sta uživala v vsakem trenutku. Druge podrobnosti niso znane, in tako je tudi prav - nekaj pa je le treba obdržati samo zase, kajne? Tudi v našem uredništvu se pridružujemo iskrenim čestitkam in Tini želimo veliko lepega še naprej. Vse najboljše!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revija Lady (@revija.lady)

Morda vas zanima tudi spodnji podcast z Indiro Ekić:

"Vedela sem, kaj me čaka, ko bom šla v Super par. To je resničnostni šov. Slovenci to najraje gledamo in najraje komentiramo. To je naš nacionalni šport. Pričakovala sem, da se bo ogromno ljudi obregnilo v mojo težo, ker so me vsi spremljali v The Biggest Loserju. Vedo, kakšno transformacijo sem naredila, opazno je tudi, da sem se zdaj zredila. Pričakovala sem, da bo kakšen napad na Matica, ker je osebni trener, kako se lahko partnerica osebnega trenerja zredi. Kako že pravijo? Kovačeva kobila je vedno bosa. Ali je zaradi tega on slab trener? Ni," je pojasnila.

Več o Indiri, sodelovanju v resničnostnih šovih, zaroki in poroki z njenim izbrancem Maticem Kolencem, soočanju z opazkami glede njenega videza in blagovni znamki, izveste z ogledom nove epizode Metropolitanovega podkasta Ob skodelici kave. Se poslušamo?

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave