Tako se zdaj godi slavnemu kuharju Binetu Volčiču na Goričkem, pokazal je delček svojega doma!

3. 5. 2023
Deli
SODNIK BINE VOLČIČ
Bine Volčič sicer ne izvira iz gostinske družine, a se je kuhariji zapisal že kot otrok. Prva knjiga, ki si jo je kupil sam, je bila otroška kuharica in z navdušenjem je začel ustvarjati preproste recepte, za pusta se je obvezno našemil v kuharja … Tako zanj po koncu osnovne šole ni bilo dvoma, kateri poklic naj izbere. Ker pa mu strokovnega znanja pri nas ni bilo dovolj, se je pri 26 letih podal študirat v Pariz. Z izobrazbo klasične francoske kulinarike se je Bine po vrnitvi v Slovenijo podal na pot iskanja nenehno novih kombinacij in mešanja okusov z vsega sveta. (foto: Pop Tv)
Pop Tv

Že lep čas z družino živi v Prekmurju, na lokaciji, ki jo je zamenjal za Ljubljano in očitno mu ni niti za trenutek dolgčas.

Naš slavni kuharski chef Bine Volčič je zamenjal urbano okolje za idilo Goričkega, natančneje za kraj Motovilci, ki mu je zelo prirasel k srcu. Le redko se zgodi, da deli kakšen utrinek iz svoje zasebnosti, a zdaj je naredil prav to in hkrati še pokazal, da je pri njemu doma zares zelo lepo, Poleg tega pa se je malce družil še z enim znanim Prekmurcem, glasbenikom Vladom Kreslinom, ki se je očitno oglasil na obisku.

Preberite še: To je morski dom Alenke Košir in mnogi ji ga močno zavidajo, ker je sanjski

Kot je mogoče razbrati s fotografije, ki jo je Bine objavil na svojem Instagram profilu, imajo ob hiši tudi bazen, ob katerem radi preživljajo proste trenutke. Več podrobnosti ni razkril, a prepričani smo, da tako on in njegovi najbližji kot obiskovalci uživajo v lepi in urejeni okolici. Kmalu po objavi so se oglasili njegovi sledilci. Nekatere je začudilo, da je krožnik pred Vladom prazen (verjetno je bila na njem kakšna zeloo okusna jed, ki je hitro izginila), spet drugi so se spraševali, ali je sosed prišel na obisk ... Kakor koli že, prepričani smo, da so se vsi skupaj na vso moč zabavali, saj je Bine ob sliki zapisal: "Vlado je pršu na špricer."

Morda vas zanima: Špela Močnik do zdaj ostala brez, a se je splačalo čakati, tukaj so fotografije

Sicer pa Bine dobro pozna Prekmurje že od prej, saj je včasih delal v hotelu Livada v Moravskih Toplicah, kjer je goste razvajal s svojimi kulinaričnimi dobrotami. Takrat je ve leti stanoval v Murski Soboti in je dodobra spoznal tamkajšnje ljudi in naravo, ki ga je takoj pritegnila. Nič čudnega, da se je odločil svojo pot nadaljevati v tem koščku naše države, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bine Volcic (@binevolcic)

  • Morda bi vas še zanimalo: Jure Knez in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o vpetosti družine v poslovno sodelovanje, zakaj so mladi pomembni za razvoj in napredek podjetja ter kakšen mora biti vodja, da lahko ekipo pripelje do svetovnega uspeha. Nadvse zanimiva debata pa se je razvila tudi okoli teme, kaj uspeh sploh je. Vabljeni k ogledu!

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu