Uf, Tanja Žagar se ob tem ni mogla zadržati, a tega ji verjetno nihče ni zameril

28. 7. 2023
Deli
Uf, Tanja Žagar se ob tem ni mogla zadržati, a tega ji verjetno nihče ni zameril (foto: Instagram/Tanja Žagar)
Instagram/Tanja Žagar

Ob tem se poraja vprašanje, le kako ji uspeva ohranjati tako vitko linijo.

Pevka Tanja Žagar nikoli ni skrivala dejstva, da je sladkosneda. Doma se rada loti peke dobrot za svoje najbližje - nazadnje je spekla čudovito torto za drugi rojstni dan svoje hčerkice Marine. Poleti pa se ne more upreti sladici, ki jo obožujejo mnogi, sladoledu. Kot je pokazala, si rada privošči takega, ki je okrašen s smetano in čokolado.

Preberite še: Ta znana Slovenka ni skrivala svojega mnenja o Tini Gaber, povedala ga je jasno in glasno!

Objavila je namreč fotografijo, ob kateri so se številni vprašali, kako ji uspeva ob takih dobrotah ohranjati vitko linijo. No, Tanja je med tistimi damami, ki proste trenutke najraje preživlja v naravi. Vsaka mamica pa tudi dobro ve, koliko energije je potrebno za tekanje za malčki - seveda tudi Tanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

Sama je tako po prvem kot po drugem porodu hitro izgubila kilograme, ki so se ji nakopičili v nosečnosti, zdaj pa je njen recept za ohranjanje zdrave teže jasen: zmernost. In kljub temu, da si privošči kakšno sladko dobroto (in mimogrede naredi skomine tudi drugim), s tem ne pretirava. Ker veliko nastopa, je pomembno, da je v dobri fizični formi, zato tudi redno telovadi.

Donald Trump z novo pričesko razvnel splet

Morda vas zanima: Preverili smo, koliko je v resnici stara Tina Gaber

Seveda se ob tem kalorije kar stopijo. Pri tem je zagotovo prava vzornica za marsikoga, svojima otrokoma pa s skrbjo zase jasno pokaže, da je treba pri teh rečeh sebe postaviti na prvo mesto.

BONUS VIDEO: Spoznajte Mercedesovo prestižno limuzino, oblikovano pod vodstvom slovenskega mojstra Roberta Lešnika

Novo na Metroplay: ""Prebivalec Sardinije in prebivalec Ljubljane se razlikujeta v tisoče stvareh" | Leon Bedrač, 3. del