Takoj po zmagi na SIT je Tajdo Korče k sebi stisnila ta znana Slovenka, prizor vas bo ganil

20. 12. 2021
Deli
Takoj po zmagi na SIT je Tajdo Korče k sebi stisnila ta znana Slovenka, prizor vas bo ganil (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

V finalni oddaji šova Slovenija ima talent je zmagovalka osme sezone po napetem superfinalu postala Tajda Korče, ki ji je pripadla še nagrada v višini 50.000 evrov.

15-letna gimnastičarka je gledalce navdušila s svojo izjemno gibčnostjo in umetnostjo telesnih gibov. Zmago je odnesla po superfinalu, v katerem je bila poleg Tajde še Tamia Šeme.

Tajda Korče je iz težkih življenjskih preizkušenj potegnila najboljše, TA oseba ji ves čas stoji ob strani

Seveda se je 15-letnica zelo razveselila zmage, po koncu je rekla, da še čaka, da se zbudi. S svojim nastopom je navdušila vse žirante, Ana Klašnja pa ji je namenila nadvse pohvalne besede: "Deklica moja, ti imaš tak talent, da se ti še sanja ne. Delaj na tem! Ti sodiš v svetovne cirkuse in na svetovne odre. Bravo, bravo, bravo! Obožujem te."

Tudi Marjetka Vovk se je razveselila Tajdinega uspeha, kar je tudi pokazala svojim sledilcem na Instagramu - objavila je prikupno fotografijo, na kateri je v družbi mlade zmagovalke, ki jo je stisnila k sebi. Obe sta videti nadvse sproščeni in iskerno veseli, kar so opazili tudi Marjetkini sledilci, ki so se takoj pridružili iskrenim čestitkam.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)