Takole lepa nosečnica je bila Ana Maria Mitić, ta slika pove več kot tisoč besed

Takole lepa nosečnica je bila Ana Maria Mitić, ta slika pove več kot tisoč besed (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
11. 7. 2022

Ana Maria Mitić nosečnosti ni obešala na velik zvon, prav nasprotno odlično jo je skrivala in tudi takrat, ko je bila že 6 mesecev noseča, še vedno skoraj nihče ni vedel, da pod srcem nosi sina Leva.

"Tole je bilo junija 2018. Festival GodiBodi na Ljubljanskem gradu, nastopila sem s skupino Nula Kelvina 🥰 . 6 mesecev noseča. Res se mi ni videlo. In RES nihče ni vedel! Jaz in moja mala skrivnost pa sva se nevede tako za res nepredvideno doooolgo časa poslovila od odrov. Glede na situacijo sploh ne vem, a še kdaj bo tako. Ne samo zaradi korone in njenega velikega udarca showbiznisu, ampak ker sem se tudi sama v tem času precej spremenila. Nisem tak sentimentac, da bi vsako nedeljo pregledovala fotke za nazaj, danes pa je, kot kaže, tak dan. Naj bo! Lepo je bilo! In še bo! Tako, ali pa drugače. Tukaj smo, živi, zdravi," je Ana Maria Mitić zapisala pod fotografijo.

Danes je na svojega sina Leva izjemno ponosna, a ga ne izpostavlja medijem, saj je že pred časom povedala, da veliko bolj mirno spi, če ve, da njenega sina ni na svetovnem spletu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mamamaria.si (@lepalepa.si)