Takole noro uspešna je bivša žena Boštjana Romiha in čudimo se, kako ji uspeva!

24. 3. 2024
Deli
Boštjan ne skriva, da je ena najbolj rednih gledalk Ambientov prav njegova žena Lara, ki je priznana arhitektka. Po vsaki oddaji z veseljem pokomentirata prispevke. (foto: Mateja Jurdovič Potočnik)
Mateja Jurdovič Potočnik

Žena voditelja Boštjana Romiha, Lara Romih, ki se trenutno razhajata, je danes takole uspešna.

Lara Romih ima kot kaže zares ogromno energije, saj poleg svojega uspešnega podjetja, ki se ukvarja z arhitekturo in fotografiranjem, uspešno poje še v skupini Ladies first, je predsednica zveze aktivov svetov staršev Slovenije in seveda mama trem najstniškim otrokom. Seveda je mnogim kar noro, da ima tako veliko obveznosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Romih (@lararomih)

Uff se tudi vam zdi naporno, ko že samo preberete, kaj vse dela? Ja, tudi mi se seveda sprašujemo, kako ji uspe, da v dnevu naredi vse to. ""Po pravici povedano, ne znese. To je resnica, da vedno nekaj trpi. Sem med srečneži, ki smo obdarjeni z viškom energije, svoje pa je naredila tudi okolica in moji starši, ki so me vzgajali po 'istrijansko'. Pri nas je bilo vedno tako, da moraš narediti štirikrat več, pa boš ravno dober. Seveda prvih 15 let starševstva nisem imela kaj dosti časa za druge stvari in zase, takrat samo razmišljaš, ali boš imel čas za jesti in spati. Ko otroci odrastejo, takrat pa zagrabiš in tako je spet na vrsto prišlo tudi petje in dobra družba, ki je danes, ko smo vsi napeti kot struna, odlična protiutež in naravni antidepresiv. Namesto terapevtov, ki so dragi, zbori pa so brezplačni," je za Žurnal24 povedala Lara.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Romih (@lararomih)

No, nam se zdi, da ji gre zares odlično, seveda pa ji mnoge zavidajo, da se je tako zelo dobro organizirala, saj je jasno, da je ravno organizacija pri vsem skupaj ključna, da v enem dnevnu lahko naredimo kar največ in zdi se, da je Lara prav gotovo mojstrica v tem, saj že vrsto let odlično krmari med različnimi projekti in prav vsi ji grejo dobro od rok.

Preberite še: